2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Küldöttgyűlés Veszprémben a Radar Alapszervezetnél

Hosz  |  2014. 04. 23., 16:41

2014. április 15–én tartotta éves küldöttértekezletét a Radar Alapszervezet, melyet Justin János alapszervezeti vezető hívott össze az alapszabály értelmében. A rendezvényen Szendrei Zoltán alelnök is részt vett…

Nyolc órára érkeztek a csoportvezetők és helyetteseik a Kossuth Laktanya Kék Tanácstermébe. Az eseményen részt vett Zentai László ezredes az MH 54. Veszprém Radarezred parancsnoka, akit Szendrei Zoltán a Hosz alelnöke tájékoztatott az aktualitásokról. Ezt követően az alapszervezeti vezető köszöntötte a résztvevőket 9 választásra jogosult képviselőből 7 jelen volt, tehát a határozatképesség megállapításra került, majd levezető elnököt és jegyzőkönyvvezetőt választottak a résztvevők.

A napirend ismertetése után egy kötetlen, majdnem kétórás beszélgetés következett. Szó esett az aktualitásokról, a hogyan tovább a tagtoborzásban kérdéséről, valamint a mindennapi szakszervezeti életről. Kis szünet után az alapszervezeti vezető és a csoportvezető beszámolói következtek. Ezt követően Justin János tájékoztatta a csoportvezetőket, hogy ugyan nagyon eredményes munkát végeztek a tagdíjfizetési átállás kapcsán, de erre még egy lapáttal rá kell tennünk a feldolgozott adatokat pontosítani kell. Ismertette a HOSZ központi rendezvények időpontját, valamint tájékoztatott a LIGA által nyújtott lehetősségekről, és arra kérte a csoportvezetőket, hogy minél nagyobb számban aktivizálják a tagságukat. A tájékoztatók után három határozatot fogadott el az alapszervezet, melyekben döntöttek a segélyezési alaphoz való csatlakozásról, a müködési költségekről, valamint a Hosz küldöttgyülésén részt vevő küldöttekről és pótküldöttekről. A nap zárásaként nt elfogadásra kerültek a 2014. évi pénzfelhasználási tervek.

Justin JánosFotó: Justin János

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.