2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Küldöttgyűlés Veszprémben a Radar Alapszervezetnél

Hosz  |  2014. 04. 23., 16:41

2014. április 15–én tartotta éves küldöttértekezletét a Radar Alapszervezet, melyet Justin János alapszervezeti vezető hívott össze az alapszabály értelmében. A rendezvényen Szendrei Zoltán alelnök is részt vett…

Nyolc órára érkeztek a csoportvezetők és helyetteseik a Kossuth Laktanya Kék Tanácstermébe. Az eseményen részt vett Zentai László ezredes az MH 54. Veszprém Radarezred parancsnoka, akit Szendrei Zoltán a Hosz alelnöke tájékoztatott az aktualitásokról. Ezt követően az alapszervezeti vezető köszöntötte a résztvevőket 9 választásra jogosult képviselőből 7 jelen volt, tehát a határozatképesség megállapításra került, majd levezető elnököt és jegyzőkönyvvezetőt választottak a résztvevők.

A napirend ismertetése után egy kötetlen, majdnem kétórás beszélgetés következett. Szó esett az aktualitásokról, a hogyan tovább a tagtoborzásban kérdéséről, valamint a mindennapi szakszervezeti életről. Kis szünet után az alapszervezeti vezető és a csoportvezető beszámolói következtek. Ezt követően Justin János tájékoztatta a csoportvezetőket, hogy ugyan nagyon eredményes munkát végeztek a tagdíjfizetési átállás kapcsán, de erre még egy lapáttal rá kell tennünk a feldolgozott adatokat pontosítani kell. Ismertette a HOSZ központi rendezvények időpontját, valamint tájékoztatott a LIGA által nyújtott lehetősségekről, és arra kérte a csoportvezetőket, hogy minél nagyobb számban aktivizálják a tagságukat. A tájékoztatók után három határozatot fogadott el az alapszervezet, melyekben döntöttek a segélyezési alaphoz való csatlakozásról, a müködési költségekről, valamint a Hosz küldöttgyülésén részt vevő küldöttekről és pótküldöttekről. A nap zárásaként nt elfogadásra kerültek a 2014. évi pénzfelhasználási tervek.

Justin JánosFotó: Justin János

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.