2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél

Hosz  |  2014. 04. 29., 13:17

A Budapest Bank munkatársai közreműködésével a pénzintézet által, - a katonák, de elsősorban a Hosz tagság részére - biztosított termékismertetési tájékoztatót tartottak 2014. április 25-én a Győri laktanyában.

Vízvári Boglárka dolgozói programvezető, valamint Polgár György fiókvezető, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő lakások megvásárlásának Budapest Bank által ajánlott konstrukcióit, valamint a dolgozói programcsomagok kedvezményes juttatásait ismertette a hallgatósággal. Tájékoztatójukban kiemelték, hogy a Hosz tagságot megkülönböztetett kedvezmények illetik meg a lakásvásárlási hitelkonstrukciók tekintetében. Többek között a közjegyzői díj visszafizetése 40.000Ft-ig, értékbecslési, fedezetkezelési díj és hitelkeret-beállítási jutalék elengedése, ezáltal tulajdon képen egy kezdő költségek nélküli terméket ajánlottak. Nem elhanyagolható, hogy szakszervezetünk tagjainak az Otthonteremtési lakáshitelt közel 6%-os teljes hiteldíj mutatóval (THM) tudják biztosítani. Fontosnak tartották kihangsúlyozni, hogy munkatársaik a személyes kapcsolattartás révén bármikor rendelkezésre állnak az ügyfeleiknek. A baráti hangvételü termékismertetőn előadóink írott tájékoztató anyagokat adtak át az érdeklődőknek. Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő előadásában kitért az új tagdíjfizetési rendszernél jelentkező nehézségekre, amelyek nehezítik a tagdíjak zavartalan beszedését (adminisztratív problémák, banki kapcsolat müködőképességének problémái, stb.). A jelenlévők egyetértettek abban, hogy nagyon komoly sikerként értékelhető a szakszervezeti összehasonlításban relatíve magas taglétszám, de a Hosz saját mércéje szerint az állapítható meg, hogy még vannak tartalékai a taglétszám növelésének. A hallgatóság értesülhetett a Honvédszakszervezet által a május hónapban, valamint a nyári időszakra szervezett központi rendezvényekről, üdülési lehetőségekről, valamint az év folyamán a katonák érdekében tett érdekvédelmi tevékenységről.  A rendezvény végén Orbán Miklós alapszervezeti vezető, mint házigazda köszönte meg az előadók által tartott részletes tájékoztatókat, valamint meghívta vendégeit a 2014. május 17-én megrendezésre kerülő alakulat napra.

Kép és szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.