2018. 03. 22. csütörtök
Beáta, Izolda
: 311 Ft   : 254 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél

Hosz  |  2014. 04. 29., 13:17

A Budapest Bank munkatársai közreműködésével a pénzintézet által, - a katonák, de elsősorban a Hosz tagság részére - biztosított termékismertetési tájékoztatót tartottak 2014. április 25-én a Győri laktanyában.

Vízvári Boglárka dolgozói programvezető, valamint Polgár György fiókvezető, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő lakások megvásárlásának Budapest Bank által ajánlott konstrukcióit, valamint a dolgozói programcsomagok kedvezményes juttatásait ismertette a hallgatósággal. Tájékoztatójukban kiemelték, hogy a Hosz tagságot megkülönböztetett kedvezmények illetik meg a lakásvásárlási hitelkonstrukciók tekintetében. Többek között a közjegyzői díj visszafizetése 40.000Ft-ig, értékbecslési, fedezetkezelési díj és hitelkeret-beállítási jutalék elengedése, ezáltal tulajdon képen egy kezdő költségek nélküli terméket ajánlottak. Nem elhanyagolható, hogy szakszervezetünk tagjainak az Otthonteremtési lakáshitelt közel 6%-os teljes hiteldíj mutatóval (THM) tudják biztosítani. Fontosnak tartották kihangsúlyozni, hogy munkatársaik a személyes kapcsolattartás révén bármikor rendelkezésre állnak az ügyfeleiknek. A baráti hangvételü termékismertetőn előadóink írott tájékoztató anyagokat adtak át az érdeklődőknek. Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő előadásában kitért az új tagdíjfizetési rendszernél jelentkező nehézségekre, amelyek nehezítik a tagdíjak zavartalan beszedését (adminisztratív problémák, banki kapcsolat müködőképességének problémái, stb.). A jelenlévők egyetértettek abban, hogy nagyon komoly sikerként értékelhető a szakszervezeti összehasonlításban relatíve magas taglétszám, de a Hosz saját mércéje szerint az állapítható meg, hogy még vannak tartalékai a taglétszám növelésének. A hallgatóság értesülhetett a Honvédszakszervezet által a május hónapban, valamint a nyári időszakra szervezett központi rendezvényekről, üdülési lehetőségekről, valamint az év folyamán a katonák érdekében tett érdekvédelmi tevékenységről.  A rendezvény végén Orbán Miklós alapszervezeti vezető, mint házigazda köszönte meg az előadók által tartott részletes tájékoztatókat, valamint meghívta vendégeit a 2014. május 17-én megrendezésre kerülő alakulat napra.

Kép és szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 03. 13., 11:58
A LIGA Nyugdíjas Bizottság alakuló ülését 2018. március 09-én tartotta meg, ahol egyhangú döntéssel Bálint Zoltánt a Hosz Nyugállományú Tagozat székesfehérvári alapszervezetének vezetőjét választotta meg a Bizottság vezetőjévé.
2018-03-13 13:06:40
Tizenötödik alkalommal rendezte meg a Honvédelmi Minisztérium a Katonaözvegyek Országos Találkozóját a Stefánia Palota − Honvéd Kulturális Központban március 8-án. A Honvédszakszervezetet Szendrei Zoltán alelnök képviselte a rendezvényen...
2018-03-13 11:07:08
„170 évvel ezelőtt Magyarország védekezett, mert megtámadták, mert a hazát meg kellett menteni. Ezt üzeni nekünk 1848/49 forradalma és szabadságharca” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 12-én, hétfőn, a tárca társadalmi szervezetek részére rendezett központi ünnepségén. A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte a rendezvényen...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

2018. március 20-án, kedden lezuhant a Brit Királyi Légierő világhírű Red Arrows bemutató csapat, illetve az Indiai Légierő egy-egy Hawk típusú kiképző repülőgépe.

  Háború Művészete magazin

A második negyedévben befejeződik a Mi-38T tesztfázisa és az év végéig sor kerül az első példány átadására a megrendelő, az Orosz Védelmi Minisztérium számára.