2023. 05. 31. szerda
Angéla
: 371 Ft   : 348 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél

Hosz  |  2014. 04. 29., 13:17

A Budapest Bank munkatársai közreműködésével a pénzintézet által, - a katonák, de elsősorban a Hosz tagság részére - biztosított termékismertetési tájékoztatót tartottak 2014. április 25-én a Győri laktanyában.

Vízvári Boglárka dolgozói programvezető, valamint Polgár György fiókvezető, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő lakások megvásárlásának Budapest Bank által ajánlott konstrukcióit, valamint a dolgozói programcsomagok kedvezményes juttatásait ismertette a hallgatósággal. Tájékoztatójukban kiemelték, hogy a Hosz tagságot megkülönböztetett kedvezmények illetik meg a lakásvásárlási hitelkonstrukciók tekintetében. Többek között a közjegyzői díj visszafizetése 40.000Ft-ig, értékbecslési, fedezetkezelési díj és hitelkeret-beállítási jutalék elengedése, ezáltal tulajdon képen egy kezdő költségek nélküli terméket ajánlottak. Nem elhanyagolható, hogy szakszervezetünk tagjainak az Otthonteremtési lakáshitelt közel 6%-os teljes hiteldíj mutatóval (THM) tudják biztosítani. Fontosnak tartották kihangsúlyozni, hogy munkatársaik a személyes kapcsolattartás révén bármikor rendelkezésre állnak az ügyfeleiknek. A baráti hangvételü termékismertetőn előadóink írott tájékoztató anyagokat adtak át az érdeklődőknek. Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő előadásában kitért az új tagdíjfizetési rendszernél jelentkező nehézségekre, amelyek nehezítik a tagdíjak zavartalan beszedését (adminisztratív problémák, banki kapcsolat müködőképességének problémái, stb.). A jelenlévők egyetértettek abban, hogy nagyon komoly sikerként értékelhető a szakszervezeti összehasonlításban relatíve magas taglétszám, de a Hosz saját mércéje szerint az állapítható meg, hogy még vannak tartalékai a taglétszám növelésének. A hallgatóság értesülhetett a Honvédszakszervezet által a május hónapban, valamint a nyári időszakra szervezett központi rendezvényekről, üdülési lehetőségekről, valamint az év folyamán a katonák érdekében tett érdekvédelmi tevékenységről.  A rendezvény végén Orbán Miklós alapszervezeti vezető, mint házigazda köszönte meg az előadók által tartott részletes tájékoztatókat, valamint meghívta vendégeit a 2014. május 17-én megrendezésre kerülő alakulat napra.

Kép és szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

„Katonáink ismét hősiesen teljesítették kötelességüket” – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter május 30-án, Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.