2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülést tartott a Hosz Nyugállományú Tagozat választmánya

Hosz  |  2014. 05. 06., 16:51

Április 29-én ülést tartott a Hosz Nyugállományú Tagozat választmánya. A kötelező napirendi pontok a 2013. évi tevékenységhez, a pénzügyi, költségvetési helyzethez illetve a Hosz küldöttgyűléshez kapcsolódtak. A választmányi ülés kezdetén jubileumi születésnapos kollégákat köszöntöttek a résztvevők és néma főhajtással emlékeztek meg azokról a tagokról, akik az elmúlt évben hunytak el.

A Sörös István a Nyugállományú. Tagozat elnöke terjesztette be a beszámolókat és a korábban írásban megküldött anyagokhoz füzött kiegészítéseket. Hozzászólások döntően a költségvetéshez, a pertársasággal kapcsolatos ügyekhez valamint a nyugdíjas élethelyzethez, az Idősügyi Tanácsok müködéséhez kapcsolódtak.

Szerző: Dr. Kántor Raimund Fotó: Dr. Hajós Dezső
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.