2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz-osok is Tekertek a Sereggel!

Hosz  |  2014. 05. 13., 09:15

2014. május 10-11-én immár harmadik alkalommal rendezte meg a Honvédelmi Minisztérium és a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége a „Tekerj a Sereggel” elnevezésű két napos Balaton körüli kerékpártúrát.

A Keszthely-Balatonkenese-Keszthely 210 km-es távot a résztvevő mintegy 270 bringás két nap alatt tette meg. A Honvédszakszervezetet a túrán Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs képviselte, akik 9 óra 40 perces tiszta kerékpáros idő alatt 22 km/ó átlagsebességgel kerülték meg a Balatont. A Hosz-os csapathoz csatlakozott a túra mindkét napján Juhász György nyá. dandártábornok is.

Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.