2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Meghívó a 2014. május 23-25. között Kecskeméten megrendezendő Szárazföldi Military Hadi kulturális Fesztiválra

Hosz  |  2014. 05. 13., 16:08

A Honvédszakszervezet kezdeményezésére a fegyveres és egyenruhás szervezetek tagjai számára ingyenes belépőt biztosítanak a Fesztiválra. A szervezők a Nemzetközi Gyermeknapra is lelkesen készülnek.

A Kecskemét melletti Biczó Birtokon megrendezésre kerülő három napos eseményre a szervezők az ünnepeltek előtti tisztelgésként, a magyarországi fegyveres és egyenruhás szervezetek tagjai számára regisztrációhoz kötött ingyenes belépést biztosítanak.Regisztráció a hivatalos web oldal (www.hmfest.hu) laptetején elérhető “Regisztrálj itt” fülre kattintással történik. Gyermeknap alkalmából a programokra természetesen a 14 év alatti gyermekek is ingyenesen érkezhetnek szüleik kíséretében.Részletek: www.hmfest.hu, vagy  www.facebook.com/hmfest.huHosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.