2023. 06. 04.
Bulcsú
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a Gyömrői horgásztavon

Hosz  |  2014. 05. 23., 10:15

A Honvédszakszervezet ARB központi csoportja és a BHD alapszervezet közös rendezésében horgászverseny került megtartásra 2014. 05. 17.-én Gyömrőn, ahol közel 100 fő vett részt. 33 csapat mérte össze tudását és szerencséjét. A nap korán kezdődött, szombaton 06.00-tól lehetett a helyszínen regisztrálni és átvenni a részvételre feljogosító karszalagokat. A megnyitót Bazsik István alelnök és Ferenczi Attila ARB Hosz csoportjának vezetője tartotta….

A verseny szabályait a rendezvény főszervezője Szaulik György ismertette. A hagyományoknak megfelelően a szíverősítő poharába rejtették a horgászhelyek számait, ily módon történt meg a sorsolás. A stég elfoglalása után 08.30–kor dudaszóra kezdődött a verseny. A nap folyamán apró halaktól a pontyokig terjedt a fogott halak repertoárja, de volt, aki teknőst is fogott. (természetesen ez nem került mérlegelésre, visszahelyezték a vízbe). Az időjárás nem teljesen fogadta kegyeibe a résztvevőket. Napsütés, eső, szél nehezítette a horgászok dolgát. A horgászokon kívül családtagjaik is részt vettek a rendezvényen. Sok gyerek élvezte a családdal a szabadban eltöltött időt. Az ebédet (ami egytálétel volt) legtöbben a horgászhelyen fogyasztotta el mivel minden elmulasztott kapás befolyásolta a verseny kimenetelét. A verseny 14.30-kor került lefújásra. Ekkor kezdődött a 14 éven aluliak versenye számos indulóval. Az egy órás horgászatott követően kezdődött az eredményhirdetés.

A horgászverseny helyezettjei és egyéni győztesei:

I. Rapsic Team (Varga Kálmán, Kézi László, Váradi Imre)

II. KOKO Team (Kovács Ferenc, Kovács Zsolt)

III. PONTYOO DUO (Nyögéri Tamás, Varga Attila)

Legnagyobb hal:

ANNO Team (Pázli Norbert 2210gr.)A díjat felajánlotta a legnagyobb halat fogó hölgynek. Honda Team Club (Tar Szilvia 1660gr.)

A díjakat a Prologic, Hosz, Hodosz támogatásával kerültek átadásra.A Hosz központi iroda által felajánlott díjjaknak és ajándékoknak igen nagy sikere volt. Üres kézzel senki nem hagyta el a rendezvényt.

Szöveg, Fotó: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.