2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a Gyömrői horgásztavon

Hosz  |  2014. 05. 23., 10:15

A Honvédszakszervezet ARB központi csoportja és a BHD alapszervezet közös rendezésében horgászverseny került megtartásra 2014. 05. 17.-én Gyömrőn, ahol közel 100 fő vett részt. 33 csapat mérte össze tudását és szerencséjét. A nap korán kezdődött, szombaton 06.00-tól lehetett a helyszínen regisztrálni és átvenni a részvételre feljogosító karszalagokat. A megnyitót Bazsik István alelnök és Ferenczi Attila ARB Hosz csoportjának vezetője tartotta….

A verseny szabályait a rendezvény főszervezője Szaulik György ismertette. A hagyományoknak megfelelően a szíverősítő poharába rejtették a horgászhelyek számait, ily módon történt meg a sorsolás. A stég elfoglalása után 08.30–kor dudaszóra kezdődött a verseny. A nap folyamán apró halaktól a pontyokig terjedt a fogott halak repertoárja, de volt, aki teknőst is fogott. (természetesen ez nem került mérlegelésre, visszahelyezték a vízbe). Az időjárás nem teljesen fogadta kegyeibe a résztvevőket. Napsütés, eső, szél nehezítette a horgászok dolgát. A horgászokon kívül családtagjaik is részt vettek a rendezvényen. Sok gyerek élvezte a családdal a szabadban eltöltött időt. Az ebédet (ami egytálétel volt) legtöbben a horgászhelyen fogyasztotta el mivel minden elmulasztott kapás befolyásolta a verseny kimenetelét. A verseny 14.30-kor került lefújásra. Ekkor kezdődött a 14 éven aluliak versenye számos indulóval. Az egy órás horgászatott követően kezdődött az eredményhirdetés.

A horgászverseny helyezettjei és egyéni győztesei:

I. Rapsic Team (Varga Kálmán, Kézi László, Váradi Imre)

II. KOKO Team (Kovács Ferenc, Kovács Zsolt)

III. PONTYOO DUO (Nyögéri Tamás, Varga Attila)

Legnagyobb hal:

ANNO Team (Pázli Norbert 2210gr.)A díjat felajánlotta a legnagyobb halat fogó hölgynek. Honda Team Club (Tar Szilvia 1660gr.)

A díjakat a Prologic, Hosz, Hodosz támogatásával kerültek átadásra.A Hosz központi iroda által felajánlott díjjaknak és ajándékoknak igen nagy sikere volt. Üres kézzel senki nem hagyta el a rendezvényt.

Szöveg, Fotó: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.