2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a Gyömrői horgásztavon

Hosz  |  2014. 05. 23., 10:15

A Honvédszakszervezet ARB központi csoportja és a BHD alapszervezet közös rendezésében horgászverseny került megtartásra 2014. 05. 17.-én Gyömrőn, ahol közel 100 fő vett részt. 33 csapat mérte össze tudását és szerencséjét. A nap korán kezdődött, szombaton 06.00-tól lehetett a helyszínen regisztrálni és átvenni a részvételre feljogosító karszalagokat. A megnyitót Bazsik István alelnök és Ferenczi Attila ARB Hosz csoportjának vezetője tartotta….

A verseny szabályait a rendezvény főszervezője Szaulik György ismertette. A hagyományoknak megfelelően a szíverősítő poharába rejtették a horgászhelyek számait, ily módon történt meg a sorsolás. A stég elfoglalása után 08.30–kor dudaszóra kezdődött a verseny. A nap folyamán apró halaktól a pontyokig terjedt a fogott halak repertoárja, de volt, aki teknőst is fogott. (természetesen ez nem került mérlegelésre, visszahelyezték a vízbe). Az időjárás nem teljesen fogadta kegyeibe a résztvevőket. Napsütés, eső, szél nehezítette a horgászok dolgát. A horgászokon kívül családtagjaik is részt vettek a rendezvényen. Sok gyerek élvezte a családdal a szabadban eltöltött időt. Az ebédet (ami egytálétel volt) legtöbben a horgászhelyen fogyasztotta el mivel minden elmulasztott kapás befolyásolta a verseny kimenetelét. A verseny 14.30-kor került lefújásra. Ekkor kezdődött a 14 éven aluliak versenye számos indulóval. Az egy órás horgászatott követően kezdődött az eredményhirdetés.

A horgászverseny helyezettjei és egyéni győztesei:

I. Rapsic Team (Varga Kálmán, Kézi László, Váradi Imre)

II. KOKO Team (Kovács Ferenc, Kovács Zsolt)

III. PONTYOO DUO (Nyögéri Tamás, Varga Attila)

Legnagyobb hal:

ANNO Team (Pázli Norbert 2210gr.)A díjat felajánlotta a legnagyobb halat fogó hölgynek. Honda Team Club (Tar Szilvia 1660gr.)

A díjakat a Prologic, Hosz, Hodosz támogatásával kerültek átadásra.A Hosz központi iroda által felajánlott díjjaknak és ajándékoknak igen nagy sikere volt. Üres kézzel senki nem hagyta el a rendezvényt.

Szöveg, Fotó: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.