2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyílt nap a MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai ezrednél

Hosz  |  2014. 05. 27., 12:39

A MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred nyílt napján 2014. május 23.-án látványos technikai bemutatókkal és kiállításokkal népszerűsítették az alakulatot. A rendezvényen a Honvédszakszervezet is lehetőséget kapott a bemutatkozásra. Az érdeklődőket a szervezet és az érdekvédelem aktuális kérdéseiről Szendrei Zoltán alelnök és Kovács Gyula alapszervezeti vezető helyettes tájékoztatta a Hosz sátránál.

Természetesen ezen a napon jelentős számban érdeklődő fiatalok is érkeztek a Boconádi nyílt napjára, akiket nem csak a látványosságok vonzottak, hanem a katonai életpálya lehetőségeivel, így az érdekvédelmi szervezettel való megismerkedés lehetősége is. A Nyílt napok elmaradhatatlan kísérője a Hosz emblémás lufi, mely most is osztatlan népszerüségnek örvendett a gyermekek körében.

A több éves hagyományra visszatekintő nyílt nap sajnos tavaly az árvízi védekezés miatt elmaradt. Az idén azonban a katonacsaládok is találkozhattak a nyílt napon, így sok boldog gyermekét kísérő katonaszülő is sétált a bemutatók színhelyén. A rendezvényre irányuló figyelmet mi sem jellemezte jobban, mint hogy, ezen a napon több ezer látogató járt a logisztikai ezrednél.

Szöveg: Szendrei ZoltánFotó: Kálmánfi Gábor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.