2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elindult a Zrínyi Kiadó webáruháza

Hosz  |  2014. 05. 29., 16:16

Tisztelt Tagjaink! A HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. új szolgáltatását ajánljuk figyelmetekbe…

„Új szolgáltatással bővíti tevékenységi körét a HM Zrínyi Nonprofit Kft.: online is elérhetőek többek között a népszerü hadtörténeti-, katonai- és biztonságpolitikai kiadványok, magazinok, faximile és dombornyomott térképek. A gazdag termékválaszték könnyen elérhető és kereshető, a kiválasztott tételek néhány kattintással megrendelhetőek. Nézzen körül Ön is a shop.hmzrinyi.hu weboldalon, és válogasson kedvére. Az oldal szerkesztői kedvezményekkel és folyamatosan bővülő árukészlettel várják az érdeklődőket a shop.hmzrinyi.hu oldalon.”

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.