2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz családi nap a Hódmezővásárhelyi Sun City-ben

Hosz  |  2014. 06. 13., 14:13

Hódmezővásárhelyen a Sun City kalandparkban 2014. június 07-én első alkalommal került megrendezésre a „Kelet-magyarországi Hosz Családi Nap”. A rendezvényen Hódmezővásárhelyről, Szentesről és Szolnokról vettek részt katonák és családtagjaik.

A kalandparkban több száz fő élvezte a napsütéses jó időt és a nyárias programokat, amelyek során a kedvezményes 600 Ft-os belépő mellett, a Honvédszakszervezet biztosította az ebédet, a versenyek díjait, valamint a megjelent gyermekek számára az apró ajándékokat.

A szórakozási lehetőségek között szerepelt strandolás, wakeboard, a kitelepült üzleti partnerek gyermek foglalkoztató programjai és élőzene. 

 

A horgászat, és a konyha mesterei versenyen tehették próbára tudásukat. A horgászverseny a tikkasztó meleg ellenére is sok apa-gyermek csapatot vonzott, és szerencsére mindenki fogott halat is, bár az időjárás nem kifejezetten kedvezett, így inkább az apróhalak akadtak a horogra.

A főzőversenyen négy csapat indult, akikre a küzdelem mellett, az a teher is nehezedett, hogy a megjelentek ebédjét, a versenyre elkészített finomságok jelentették. Az étlapon szerepelt csípős, vörösboros, valamint hagyományos marha pörkölt, illetve sertéspörkölt is. Ezekből mindenki ízlése szerint válogathatott.

 

A rendezvényt támogatta a Honvédelmi Minisztérium, és az 5. Bocskai István Lövészdandár Hódmezővásárhelyre települt egységeinek vezetése is, melynek eredményeképpen a hódmezővásárhelyi helyőrségi zenekar adott élő koncertet, valamint a programoknak helyszínt adó sátrak és bútorok kerültek biztosításra. A megjelentek beszámolói, visszajelzései alapján a rendezvény sikeres volt, így 2015-ben ismételten számítani lehet arra, hogy Kelet-Magyarországon is lesz kalandparki családi nap.

 

Szerző: Bazsik István

Fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.