2024. 04. 19. péntek
Emma
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz családi nap a Hódmezővásárhelyi Sun City-ben

Hosz  |  2014. 06. 13., 14:13

Hódmezővásárhelyen a Sun City kalandparkban 2014. június 07-én első alkalommal került megrendezésre a „Kelet-magyarországi Hosz Családi Nap”. A rendezvényen Hódmezővásárhelyről, Szentesről és Szolnokról vettek részt katonák és családtagjaik.

A kalandparkban több száz fő élvezte a napsütéses jó időt és a nyárias programokat, amelyek során a kedvezményes 600 Ft-os belépő mellett, a Honvédszakszervezet biztosította az ebédet, a versenyek díjait, valamint a megjelent gyermekek számára az apró ajándékokat.

A szórakozási lehetőségek között szerepelt strandolás, wakeboard, a kitelepült üzleti partnerek gyermek foglalkoztató programjai és élőzene. 

 

A horgászat, és a konyha mesterei versenyen tehették próbára tudásukat. A horgászverseny a tikkasztó meleg ellenére is sok apa-gyermek csapatot vonzott, és szerencsére mindenki fogott halat is, bár az időjárás nem kifejezetten kedvezett, így inkább az apróhalak akadtak a horogra.

A főzőversenyen négy csapat indult, akikre a küzdelem mellett, az a teher is nehezedett, hogy a megjelentek ebédjét, a versenyre elkészített finomságok jelentették. Az étlapon szerepelt csípős, vörösboros, valamint hagyományos marha pörkölt, illetve sertéspörkölt is. Ezekből mindenki ízlése szerint válogathatott.

 

A rendezvényt támogatta a Honvédelmi Minisztérium, és az 5. Bocskai István Lövészdandár Hódmezővásárhelyre települt egységeinek vezetése is, melynek eredményeképpen a hódmezővásárhelyi helyőrségi zenekar adott élő koncertet, valamint a programoknak helyszínt adó sátrak és bútorok kerültek biztosításra. A megjelentek beszámolói, visszajelzései alapján a rendezvény sikeres volt, így 2015-ben ismételten számítani lehet arra, hogy Kelet-Magyarországon is lesz kalandparki családi nap.

 

Szerző: Bazsik István

Fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.