2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kihelyezett ügyfélszolgálat működött a tatai véradó napon

Hosz  |  2014. 06. 23., 11:03

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár Egészségügyi Központja az idei évben első alkalommal volt helyszíne a helyőrségben szolgálatot teljesítő katonák és polgári alkalmazottak részére szervezett véradásnak.

A Vérellátó Központ munkatársai előzetes várakozását is felülmúlta, az a tény, hogy június 20-án, a szabadságolás, valamint a pénteki nap ellenére 110 fő önkéntes véradó látogatott el a rendezvényre.

Kihelyezett ügyfélszolgálat müködött a tatai véradó napon

A Honvédszakszervezet képviseletében jelen volt Németh Nándor Nyugat-Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő és Horváth Józsefné alapszervezeti vezető.A Honvédszakszervezet részére kijelölt ügyfélszolgálati ponton tisztségviselőinknek lehetőségük volt a véradók megszólítására, így választ tudtak adni tagjaink szakszervezeti tagságukat érintő kérdésekre, tanácsot adtak problémáik kezelésében. 

Kihelyezett ügyfélszolgálat müködött a tatai véradó napon

A jelenlévők őszintén beszélhettek a szolgálat ellátásának nehézségeiről, kifejthették véleményüket a szervezetből történő kiáramlás okairól. A megjelentek közül többen töltötték ki a szakszervezeti tagságuk meghosszabbítására, illetve a beléptetésre kiadott nyomtatványt.

Szerző és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.