2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Foci VB mint közösség teremtő és tagszervező erő

Hosz  |  2014. 06. 23., 15:03

A BHD alapszervezetének a Nemzeti Honvéd Díszegységnél működő csoportja a Foci VB apropóján felújította a parancsnoki támogatással kapott klubhelyiséget. Természetesen ez nem csak új berendezést jelentett, hanem egy nagy képernyős LCD TV-t és Mindig Tv-s előfizetést, melyek beszerzéséről a tagság döntött a tagdíjakból befolyt összeg terhére.

Kozák Piroska az NHD Hosz csoportjának vezetője élére állt a kezdeményezésnek és így az 53 fős tagság közösségi élménnyé emelte a 2014. évi Foci VB-t. A kulturáltan berendezett klubhelyiség 2014. június 19-i „átadására” szervezett összejövetelen jelen volt Kiss Ferenc alezredes az NHD mb. parancsnoka is. A csoport tagjai pedig a Foci VB hátralévő közel egy hónapja alatt biztosan, de a későbbiek során is a szolgálatok közötti pihenő időben rendszeresen fogják látogatni a klubhelyiséget.

A Foci VB mint közösség teremtő és tagszervező erő 

Szerző és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.