2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Foci VB mint közösség teremtő és tagszervező erő

Hosz  |  2014. 06. 23., 15:03

A BHD alapszervezetének a Nemzeti Honvéd Díszegységnél működő csoportja a Foci VB apropóján felújította a parancsnoki támogatással kapott klubhelyiséget. Természetesen ez nem csak új berendezést jelentett, hanem egy nagy képernyős LCD TV-t és Mindig Tv-s előfizetést, melyek beszerzéséről a tagság döntött a tagdíjakból befolyt összeg terhére.

Kozák Piroska az NHD Hosz csoportjának vezetője élére állt a kezdeményezésnek és így az 53 fős tagság közösségi élménnyé emelte a 2014. évi Foci VB-t. A kulturáltan berendezett klubhelyiség 2014. június 19-i „átadására” szervezett összejövetelen jelen volt Kiss Ferenc alezredes az NHD mb. parancsnoka is. A csoport tagjai pedig a Foci VB hátralévő közel egy hónapja alatt biztosan, de a későbbiek során is a szolgálatok közötti pihenő időben rendszeresen fogják látogatni a klubhelyiséget.

A Foci VB mint közösség teremtő és tagszervező erő 

Szerző és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.