2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Foci VB mint közösség teremtő és tagszervező erő

Hosz  |  2014. 06. 23., 15:03

A BHD alapszervezetének a Nemzeti Honvéd Díszegységnél működő csoportja a Foci VB apropóján felújította a parancsnoki támogatással kapott klubhelyiséget. Természetesen ez nem csak új berendezést jelentett, hanem egy nagy képernyős LCD TV-t és Mindig Tv-s előfizetést, melyek beszerzéséről a tagság döntött a tagdíjakból befolyt összeg terhére.

Kozák Piroska az NHD Hosz csoportjának vezetője élére állt a kezdeményezésnek és így az 53 fős tagság közösségi élménnyé emelte a 2014. évi Foci VB-t. A kulturáltan berendezett klubhelyiség 2014. június 19-i „átadására” szervezett összejövetelen jelen volt Kiss Ferenc alezredes az NHD mb. parancsnoka is. A csoport tagjai pedig a Foci VB hátralévő közel egy hónapja alatt biztosan, de a későbbiek során is a szolgálatok közötti pihenő időben rendszeresen fogják látogatni a klubhelyiséget.

A Foci VB mint közösség teremtő és tagszervező erő 

Szerző és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.