2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét felejthetetlen élménnyel gazdagodtak a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkba látogató tagjaink

Hosz  |  2014. 07. 01., 10:26

A katonai szervezeteink májusi elfoglaltsága miatt az idei évben június 21-én és június 28-án került megszervezésre az immár hagyományos Kalandparki látogatás Kislődön közel négyszáz fő részvételével…

Június 21-én nagy létszámban jelentek meg a dunántúli alapszervezetek tagjai, többek között a MH Bakony Harckiképző Központ alapszervezet, akik két autóbusszal érkeztek a rendezvényre, de jelentős volt a székesfehérvári, veszprémi és szolnoki alapszervezetek létszáma is.

A június 28-ai napon elsősorban a MH 25. Klapka György Lövészdandár állományából érkezők vidám kacagása, felhőtlen jókedve töltötte meg a kalandpark területét.

Az idei évben a LIGA Szakszervezetek is csatlakoztak a közösségi rendezvényünkhöz, akik mindkét nap jelentős létszámmal használták ki a kedvezményes lehetőséget. A LIGA Szakszervezetek képviseletében jelen levő tisztségviselők egyhangú véleményként nyilvánították ki, hogy az év további rendezvényein is készséggel vesznek részt.

Szendrei Zoltán alelnök a helyszínen örömmel nyugtázta, hogy az idei évben is a kalandparki programunkkal, felhőtlen kikapcsolódást tudtunk nyújtani tagságunknak.

Jáger János a Kalandpark tulajdonosa tájékoztatójában elmondta, hogy az idei évben mely lehetőségekkel bővült a Kalandpark kínálata és a nyár folyamán további beruházások is befejeződnek, többek között ide sorolta a hegyi bob pályát, amelyet július végétől vehetnek igénybe az ide látogatók.

Szöveg, fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.