2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét felejthetetlen élménnyel gazdagodtak a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkba látogató tagjaink

Hosz  |  2014. 07. 01., 10:26

A katonai szervezeteink májusi elfoglaltsága miatt az idei évben június 21-én és június 28-án került megszervezésre az immár hagyományos Kalandparki látogatás Kislődön közel négyszáz fő részvételével…

Június 21-én nagy létszámban jelentek meg a dunántúli alapszervezetek tagjai, többek között a MH Bakony Harckiképző Központ alapszervezet, akik két autóbusszal érkeztek a rendezvényre, de jelentős volt a székesfehérvári, veszprémi és szolnoki alapszervezetek létszáma is.

A június 28-ai napon elsősorban a MH 25. Klapka György Lövészdandár állományából érkezők vidám kacagása, felhőtlen jókedve töltötte meg a kalandpark területét.

Az idei évben a LIGA Szakszervezetek is csatlakoztak a közösségi rendezvényünkhöz, akik mindkét nap jelentős létszámmal használták ki a kedvezményes lehetőséget. A LIGA Szakszervezetek képviseletében jelen levő tisztségviselők egyhangú véleményként nyilvánították ki, hogy az év további rendezvényein is készséggel vesznek részt.

Szendrei Zoltán alelnök a helyszínen örömmel nyugtázta, hogy az idei évben is a kalandparki programunkkal, felhőtlen kikapcsolódást tudtunk nyújtani tagságunknak.

Jáger János a Kalandpark tulajdonosa tájékoztatójában elmondta, hogy az idei évben mely lehetőségekkel bővült a Kalandpark kínálata és a nyár folyamán további beruházások is befejeződnek, többek között ide sorolta a hegyi bob pályát, amelyet július végétől vehetnek igénybe az ide látogatók.

Szöveg, fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.