2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Élménydús volt a Hosz Aquapark-i hétvégéje

Hosz  |  2014. 07. 07., 15:51

Július 05-én a Honvédszakszervezet Tatabányán és Cegléden rendezte meg hagyományos Aquapark-i családi napját. A programokon mintegy ezer fő pihent és gondtalanul szórakozott családja körében…

A tatabányai Gyémánt Fürdő nyári bejáratánál ragyogó napsütésben Czövek János elnök és Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő várta a regisztrált tagságot és családtagjaikat. 

Több helyőrségből érkeztek autóbuszokkal, valamint személyautókkal a kikapcsolódásra vágyó tagjaink. Az érkezőket Czövek János elnök köszöntötte, majd Németh Nándor adta át a kedvezményes karszalagokat, melyek az étkezésre is 10%-os kedvezményt biztosítottak. Elsőként a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredtől Belecz István csoportvezető vezetésével, később Székesfehérvárról Dániel Mózes csoportvezető vezetésével, majd a veszprémi alapszervezet tagjai érkeztek meg. A fürdőnapon Várpalotáról, Bogdány Gábor alapszervezeti vezető irányításával vettek részt a legnagyobb létszámmal. Az alapszervezeti vezető elmondta, hogy már több éve részt vesznek a Honvédszakszervezet fürdőnapján, nagyon jó kezdeményezésnek tartja és az alapszervezet tagjai más alkalmakkor is igénybe veszik a Gyémántfürdő szolgáltatásait.  

A Tatabányai Gyémánt Fürdő ötezer négyzetméteren terül el, hatalmas parkkal körülvett medence együttesében egész évben kedvezményes jegyekkel tudja fogadni tagjainkat. 

A beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodákban két fürdőmedence szolgálja a pihenni vágyókat. A családbarát fürdőt úgy alakították ki, hogy a család valamennyi tagja jól érezhesse magát, így kiemelten foglalkoznak a kisgyermekekkel is.A buszra szállás közben tagjaink elmondták, hogy nagyon jól érezték magukat a fürdőnapon és a „Jövőre, veletek ugyanitt!” mondattal köszöntek el.

Cegléden a délelőtti riogató néhány esőcsepp ellenére kiváló hangulatú kánikulai időjárástól sem mentes családi napon vehettek részt az érdeklődők. A ceglédi aquaparkba látogató Hosz tagok és családtagjaik egy középkori vár hangulatát idéző csúszdaparkba érkeztek, ahol a kicsik a gyermeksziget sárkánycsúszdáját és több másik gyermekcsúszdát is kipróbálhattak. A felnőttek többféle (zárt-, nyitott-, hullámforma) csúszda sokaságán tesztelhették bátorságukat. 

A család közös élménye lehetett a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó, míg a legvakmerőbbek a kamikaze vagy az ingacsúszda, a feketelyuk illetve a hagyma csúszdán tehették próbára türőképességüket. A rendezvény iránti érdeklődés a MH 86. Szolnok Helikopterbázis, a MH 25/88. Könnyü Vegyes Zászlóalj, valamint a MH Egészségügyi Központ részéről volt a legnagyobb.

Bódis Sándortól, az Egység 2002 Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy a fürdőben közel ezren szórakoztak a Hosz által nyújtott kedvezményes jegyek igénybevételével.

Az élményekkel teli nap a megjelent vendégek számára szép és kellemes emlékekkel zárult.

HoszFotó: Jakubik András, Czövek János

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.