2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 395 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi hétvége Gyömrőn

Hosz  |  2014. 07. 08., 12:59

A Honvédszakszervezet július első hétvégéjén családi rendezvények sokaságát tartotta és támogatta. A rendezvények közül a horgászatot kedvelők részére kiemelkedett - a Gyömrői Tőzeges tó vezetőjének meghívására -  július 5-én a MH ARB központi csoportja és a MH BHD alapszervezet tagjainak közös horgászversenye.

A Horgász Egyesület látta vendégül a közel száz főt, horgászokat és családtagjaikat. A hat órás verseny a hagyományoknak megfelelően zajlott le. A tavat csak a Honvédszakszervezet tagjai vették „birtokba”, akik különböző módszerekkel és praktikákkal próbálták  megfogni a legnagyobb halat és megtettek mindent annak érdekében, hogy a mérlegelésnél a mérőeszköz a legnagyobb számot mutassa.

A legnagyobb, illetve a legtöbb halat fogó csapatok kerültek díjazásra. A képen látható nyertes csapat (PontyDuó: Varga Attila, Nyögéri Tamás) díját fölajánlotta a 4. és 5. helyezett csapat részére. A legnagyobb halat a képen jobbra álló Nyögéri Tamás fogta.

A szervezők most sem feledkeztek el a gyerekekről, ők is összemérhették tudásukat és szerencséjüket. A gyerekek spiccbotot és némi édességet kaptak ajándékba.

A résztvevők élvezték a szabadban együtt eltöltött időt és bíznak benne, hogy a hagyomány jövőre is folytatódik.

Szöveg, Fotó: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Folytatódik a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban: 2024. április 24-én, 18 órától az egyik legeredményesebb magyar vadászpilótáról, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról hallgathatunk meg egy előadást.

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.