2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi hétvége Gyömrőn

Hosz  |  2014. 07. 08., 12:59

A Honvédszakszervezet július első hétvégéjén családi rendezvények sokaságát tartotta és támogatta. A rendezvények közül a horgászatot kedvelők részére kiemelkedett - a Gyömrői Tőzeges tó vezetőjének meghívására -  július 5-én a MH ARB központi csoportja és a MH BHD alapszervezet tagjainak közös horgászversenye.

A Horgász Egyesület látta vendégül a közel száz főt, horgászokat és családtagjaikat. A hat órás verseny a hagyományoknak megfelelően zajlott le. A tavat csak a Honvédszakszervezet tagjai vették „birtokba”, akik különböző módszerekkel és praktikákkal próbálták  megfogni a legnagyobb halat és megtettek mindent annak érdekében, hogy a mérlegelésnél a mérőeszköz a legnagyobb számot mutassa.

A legnagyobb, illetve a legtöbb halat fogó csapatok kerültek díjazásra. A képen látható nyertes csapat (PontyDuó: Varga Attila, Nyögéri Tamás) díját fölajánlotta a 4. és 5. helyezett csapat részére. A legnagyobb halat a képen jobbra álló Nyögéri Tamás fogta.

A szervezők most sem feledkeztek el a gyerekekről, ők is összemérhették tudásukat és szerencséjüket. A gyerekek spiccbotot és némi édességet kaptak ajándékba.

A résztvevők élvezték a szabadban együtt eltöltött időt és bíznak benne, hogy a hagyomány jövőre is folytatódik.

Szöveg, Fotó: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.