2023. 06. 04.
Bulcsú
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kakaspörkölt főzőverseny a Fényes Fürdőben

Hosz  |  2014. 07. 08., 13:19

Nagy készülődés előzte meg a 2014. július 5-én a tatai Fényes Fürdőben  megrendezésre kerülő kakaspörkölt főzőversenyt, hiszen a csapatoknak kellett vinni a kakason kívül minden hozzávalót ahhoz, hogy finom legyen a pörkölt. Tatai alapszervezeteink aktív és nyugállományú „járandóságos” csapatai is titkos recepttel indultak…

A versenyzők bújták az internetet, beszéltek szakácsokkal és kibicekkel, akiknek – mint tudjuk - semmi sem drága.Reggel mindenki izgatott volt az időjárás miatt, mert csepegett az eső, de ez nem zavarta meg egyik csapat lelkesedését sem, főleg akkor, amikor előkerültek a pálinkás üvegek is, benne a finom nedüvel.

Később aztán megkezdődött a főzőverseny, a kezdeti nehézségek után beindult a nagy hajtás, hiszen meghatározott időre kellett elkészülni a finom pörkölttel.

Szerencsére a munkából kivette mindenki a részét, így a zsüri érkezésére már mindenki elkészült a „versenymunkával”. A megérkezett ítészek arca komoly volt, így  aztán nehéz volt bármit is előre megjósolni, de azért a siker érdekében mindent bevetettek csapataink. Ki a reggeli pálinka maradékával, ki a süteményével, ki csatakiáltással próbálta befolyásolni a zsürit. "Minden nap küzdelmek és harcok, mi vagyunk a PARTY ARCOK".

A 11 csapatból a "Party Arcok" második, a "Nyugdíjas kakasok" negyedik helyezést értek el. Mindenki jól érezte magát és közösen elfogyasztották az ízletes ételeket. Csapataink jövőre is szeretnének részt venni a jó hangulatú rendezvényen.

Szöveg és fotó: Horváth Józsefné

Galéria: Kakaspörkölt főzőverseny a Fényes Fürdőben

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.