2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kakaspörkölt főzőverseny a Fényes Fürdőben

Hosz  |  2014. 07. 08., 13:19

Nagy készülődés előzte meg a 2014. július 5-én a tatai Fényes Fürdőben  megrendezésre kerülő kakaspörkölt főzőversenyt, hiszen a csapatoknak kellett vinni a kakason kívül minden hozzávalót ahhoz, hogy finom legyen a pörkölt. Tatai alapszervezeteink aktív és nyugállományú „járandóságos” csapatai is titkos recepttel indultak…

A versenyzők bújták az internetet, beszéltek szakácsokkal és kibicekkel, akiknek – mint tudjuk - semmi sem drága.Reggel mindenki izgatott volt az időjárás miatt, mert csepegett az eső, de ez nem zavarta meg egyik csapat lelkesedését sem, főleg akkor, amikor előkerültek a pálinkás üvegek is, benne a finom nedüvel.

Később aztán megkezdődött a főzőverseny, a kezdeti nehézségek után beindult a nagy hajtás, hiszen meghatározott időre kellett elkészülni a finom pörkölttel.

Szerencsére a munkából kivette mindenki a részét, így a zsüri érkezésére már mindenki elkészült a „versenymunkával”. A megérkezett ítészek arca komoly volt, így  aztán nehéz volt bármit is előre megjósolni, de azért a siker érdekében mindent bevetettek csapataink. Ki a reggeli pálinka maradékával, ki a süteményével, ki csatakiáltással próbálta befolyásolni a zsürit. "Minden nap küzdelmek és harcok, mi vagyunk a PARTY ARCOK".

A 11 csapatból a "Party Arcok" második, a "Nyugdíjas kakasok" negyedik helyezést értek el. Mindenki jól érezte magát és közösen elfogyasztották az ízletes ételeket. Csapataink jövőre is szeretnének részt venni a jó hangulatú rendezvényen.

Szöveg és fotó: Horváth Józsefné

Galéria: Kakaspörkölt főzőverseny a Fényes Fürdőben

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.