2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Igazi szolgáltató nappá vált a véradó nap Székesfehérváron

Hosz  |  2014. 07. 18., 09:13

Július 17-én, a szabadságolási időszak ellenére közel száz önkéntes véradó látogatott a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred rendezvény termében megszervezésre kerülő véradásra.

A helyőrség katonai szervezeteinél szolgálatot teljesítő kollegáink legnagyobb örömére a város vonzáskörzetében tevékenykedő kiskereskedők a helyszínen megvételre ajánlották termékeiket. A színes kínálatnak köszönhetően a véradásra érkezettek kedvükre válogathattak a kedvezményes portékákból, az ínycsiklandó illatú házi készítésü sajtokból, a méztermelők kínálatából, a füstölt húskészítmények sokaságából.

A Honvédszakszervezet képviseletében Németh Nándor Nyugat-Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő volt jelen a rendezvényen, aki a szakszervezet által biztosított szolgáltatásokról tájékoztatta az érdeklődőket. A nyári strandidőnek köszönhetően a Honvédszakszervezet által kedvezményes áron ajánlott fürdőjegyek nagy népszerüségnek örvendtek, amelyek a Tatabányai Gyémánt Fürdőben adnak lehetőséget a kikapcsolódni vágyóknak. A véradó napra látogatók közül többen töltötték ki a szakszervezeti tagságuk meghosszabbítására, illetve a beléptetésre kiadott nyomtatványt.

Szöveg, fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.