2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Igazi szolgáltató nappá vált a véradó nap Székesfehérváron

Hosz  |  2014. 07. 18., 09:13

Július 17-én, a szabadságolási időszak ellenére közel száz önkéntes véradó látogatott a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred rendezvény termében megszervezésre kerülő véradásra.

A helyőrség katonai szervezeteinél szolgálatot teljesítő kollegáink legnagyobb örömére a város vonzáskörzetében tevékenykedő kiskereskedők a helyszínen megvételre ajánlották termékeiket. A színes kínálatnak köszönhetően a véradásra érkezettek kedvükre válogathattak a kedvezményes portékákból, az ínycsiklandó illatú házi készítésü sajtokból, a méztermelők kínálatából, a füstölt húskészítmények sokaságából.

A Honvédszakszervezet képviseletében Németh Nándor Nyugat-Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő volt jelen a rendezvényen, aki a szakszervezet által biztosított szolgáltatásokról tájékoztatta az érdeklődőket. A nyári strandidőnek köszönhetően a Honvédszakszervezet által kedvezményes áron ajánlott fürdőjegyek nagy népszerüségnek örvendtek, amelyek a Tatabányai Gyémánt Fürdőben adnak lehetőséget a kikapcsolódni vágyóknak. A véradó napra látogatók közül többen töltötték ki a szakszervezeti tagságuk meghosszabbítására, illetve a beléptetésre kiadott nyomtatványt.

Szöveg, fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.