2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Igazi szolgáltató nappá vált a véradó nap Székesfehérváron

Hosz  |  2014. 07. 18., 09:13

Július 17-én, a szabadságolási időszak ellenére közel száz önkéntes véradó látogatott a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred rendezvény termében megszervezésre kerülő véradásra.

A helyőrség katonai szervezeteinél szolgálatot teljesítő kollegáink legnagyobb örömére a város vonzáskörzetében tevékenykedő kiskereskedők a helyszínen megvételre ajánlották termékeiket. A színes kínálatnak köszönhetően a véradásra érkezettek kedvükre válogathattak a kedvezményes portékákból, az ínycsiklandó illatú házi készítésü sajtokból, a méztermelők kínálatából, a füstölt húskészítmények sokaságából.

A Honvédszakszervezet képviseletében Németh Nándor Nyugat-Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő volt jelen a rendezvényen, aki a szakszervezet által biztosított szolgáltatásokról tájékoztatta az érdeklődőket. A nyári strandidőnek köszönhetően a Honvédszakszervezet által kedvezményes áron ajánlott fürdőjegyek nagy népszerüségnek örvendtek, amelyek a Tatabányai Gyémánt Fürdőben adnak lehetőséget a kikapcsolódni vágyóknak. A véradó napra látogatók közül többen töltötték ki a szakszervezeti tagságuk meghosszabbítására, illetve a beléptetésre kiadott nyomtatványt.

Szöveg, fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.