2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakmai egyeztetés a MH Egészségügyi Központban

Hosz  |  2014. 07. 18., 13:43

A MH Egészségügyi Központ (MH EK) parancsnokának meghívására 2014. július 17-én a Honvédszakszervezet képviselői részvételével szakszervezeti egyeztetésre került sor. A találkozón a létszám racionalizációjáról, a Honvédkórház Felügyelő Tanácsának újjáalakításáról, és a kollektív szerződéssel kapcsolatos előkészületekről volt szó.

A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök és Szendrei Zoltán alelnök, Dr. Kleisz Gyöngyi alapszervezeti vezető, Liktor András csoportvezető, míg a MH Egészségügyi Központot Szabó István dandártábornok, parancsnok és Varga András ezredes, személyügyi- és munkaügyi osztályvezető képviselte…

A fórum foglalkozott a Honvédkórház szervezeti átalakításával kapcsolatos telephelyek megszüntetésével, az abból adódó személyügyi feladatok elvégzésével. A kórház adósságállományának csökkenésével és az ebből adódó megnövekedett feladatokkal, valamint a fenntartó támogatásáról az egészségügyi ellátás színvonalának emelése érdekében.

Ismertették a Kórházi Felügyelő Tanács összetételét, közöttük említették Dr. Kleisz Gyöngyi alapszervezeti vezetőt a Honvédszakszervezet delegáltját is. A kollektív szerződéssel kapcsolatban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy elkészült a tervezet, amely egy utolsó köröztetésre a kórházban tevékenykedő szakszervezetek részére megküldésre kerül.

Az egyebek napirendben a jelenlévők megfogalmazták a kórházban dolgozók munka- és szociális körülményeinek javítására vonatkozó javaslataikat a kórház vezetőségének irányába.

HoszFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.