2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakmai egyeztetés a MH Egészségügyi Központban

Hosz  |  2014. 07. 18., 13:43

A MH Egészségügyi Központ (MH EK) parancsnokának meghívására 2014. július 17-én a Honvédszakszervezet képviselői részvételével szakszervezeti egyeztetésre került sor. A találkozón a létszám racionalizációjáról, a Honvédkórház Felügyelő Tanácsának újjáalakításáról, és a kollektív szerződéssel kapcsolatos előkészületekről volt szó.

A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök és Szendrei Zoltán alelnök, Dr. Kleisz Gyöngyi alapszervezeti vezető, Liktor András csoportvezető, míg a MH Egészségügyi Központot Szabó István dandártábornok, parancsnok és Varga András ezredes, személyügyi- és munkaügyi osztályvezető képviselte…

A fórum foglalkozott a Honvédkórház szervezeti átalakításával kapcsolatos telephelyek megszüntetésével, az abból adódó személyügyi feladatok elvégzésével. A kórház adósságállományának csökkenésével és az ebből adódó megnövekedett feladatokkal, valamint a fenntartó támogatásáról az egészségügyi ellátás színvonalának emelése érdekében.

Ismertették a Kórházi Felügyelő Tanács összetételét, közöttük említették Dr. Kleisz Gyöngyi alapszervezeti vezetőt a Honvédszakszervezet delegáltját is. A kollektív szerződéssel kapcsolatban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy elkészült a tervezet, amely egy utolsó köröztetésre a kórházban tevékenykedő szakszervezetek részére megküldésre kerül.

Az egyebek napirendben a jelenlévők megfogalmazták a kórházban dolgozók munka- és szociális körülményeinek javítására vonatkozó javaslataikat a kórház vezetőségének irányába.

HoszFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.