2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyárindító a MH HKNYP alapszervezetnél

Hosz  |  2014. 08. 04., 16:47

A MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság szakszervezeti csoportja ebben az évben első helyi programját 2014. június 3-án tartotta meg csoportgyűlését.

A rendezvény jól szolgálta a csapatépítést és a csapatszellem fejlesztését, de azaz igazság, hogy az MH HKNYP állományában, - illetve jogelődjének állományában is - mindig jó közösség dolgozott, dolgozik. Itt „könnyü” programot szervezni, mivel a kollégák szeretnek együtt dolgozni vagy éppen közösségi rendezvényen részt venni.A MH HKNYP szervezete számos kisebb szervezetre bomlik, ezen szervezetek jelen vannak az ország minden megyéjében. Ez a szervezeti sajátosság, széttagoltság, inkább nehezíti a programok megvalósítását. Koncepciónk, hogy a programjaink között legyen egy országos érdeklődésü, valamint több megyei szervezésü. Természetesen bárki bármelyik rendezvényen részt vehet. Odafigyelünk, hogy az alapszervezet rendelkezésére álló pénzkeretet kiegyensúlyozott módon használjuk fel.Mint minden rendezvényünk a mostani is remek hangulatban, baráti, kötetlen beszélgetésekkel füszerezve zajlott.

Reméljük, ez a szép hagyomány a jövőben is folytatódik és még sok jó közösségi rendezvényen vehetünk részt.Szöveg és fotó: Horváth Béla

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.