2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatás a katonai életpályamodellel kapcsolatos kérdőívről

Hosz  |  2014. 08. 07., 15:12

A Belügyminisztérium (BM) koordinációs irányítása mellett jelenleg folyamatban van egy olyan kidolgozó munka, amelynek célkitűzése első lépésben a hivatásos és szerződéses állományú katonák, a rendvédelem hivatásos állománya, valamint a kormánytisztviselők részére olyan életpályarendszer megteremtése, amely munkahelyi- és létbiztonságot, tervezhető és kiszámítható karrier utat, továbbá magasabb életszínvonalat jelentő előmeneteli és illetményrendszert biztosít.

A BM az új közszolgálati életpályamodellt a lehető legszélesebb körü egyeztetéseket követően melynek részese a Honvédszakszervezet is, valamennyi érintett bevonásával, a Honvédelmi Minisztérium hathatós közremüködése mellett tervezi előkészíteni és döntésre a Kormány elé terjeszteni.

Ehhez kapcsolódóan elkészült mind a hivatásos és szerződéses állományú katonák, mind a kormánytisztviselők részére egy-egy különálló kérdőív, amelyekről a tájékoztató felhívás megküldésre került a honvédelmi szervezetek vezetőinek, annak érdekében, hogy felhívják az állomány figyelmét a kérdőívek kitöltésére, illetve lehetőség szerint biztosítsák a kitöltéshez az informatikai hátteret.

A Honvédszakszervezet is kéri valamennyi tagját, hogy a kérdőív kitöltésével segítse a döntés előkészítő folyamat minél teljesebb megvalósulását.

A kérdőívek elektronikus úton tölthetőek majd ki 2014. augusztus 5-én 00:00 órától 2014. augusztus 13-án 24:00 óráig, mely önkéntes és anonim módon fog történni.

A kérdőívek az alábbi címen, belső hálózaton és interneten keresztül (otthonról) lesznek elérhetőek:

- belső (STN-es) hálózatból: http://extranet/felmeres- külső (internet) hálózatból: http://extranet.hm.gov.hu/felmeres

A kérdőívek eléréséhez az STN-es belépéshez szükséges felhasználói név és jelszó szükséges. Azon személyek esetében, akik nem rendelkeznek STN-es felhasználói névvel és jelszóval, azok saját parancsnokaiktól igényelhetik azt.

Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.