2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatás a katonai életpályamodellel kapcsolatos kérdőívről

Hosz  |  2014. 08. 07., 15:12

A Belügyminisztérium (BM) koordinációs irányítása mellett jelenleg folyamatban van egy olyan kidolgozó munka, amelynek célkitűzése első lépésben a hivatásos és szerződéses állományú katonák, a rendvédelem hivatásos állománya, valamint a kormánytisztviselők részére olyan életpályarendszer megteremtése, amely munkahelyi- és létbiztonságot, tervezhető és kiszámítható karrier utat, továbbá magasabb életszínvonalat jelentő előmeneteli és illetményrendszert biztosít.

A BM az új közszolgálati életpályamodellt a lehető legszélesebb körü egyeztetéseket követően melynek részese a Honvédszakszervezet is, valamennyi érintett bevonásával, a Honvédelmi Minisztérium hathatós közremüködése mellett tervezi előkészíteni és döntésre a Kormány elé terjeszteni.

Ehhez kapcsolódóan elkészült mind a hivatásos és szerződéses állományú katonák, mind a kormánytisztviselők részére egy-egy különálló kérdőív, amelyekről a tájékoztató felhívás megküldésre került a honvédelmi szervezetek vezetőinek, annak érdekében, hogy felhívják az állomány figyelmét a kérdőívek kitöltésére, illetve lehetőség szerint biztosítsák a kitöltéshez az informatikai hátteret.

A Honvédszakszervezet is kéri valamennyi tagját, hogy a kérdőív kitöltésével segítse a döntés előkészítő folyamat minél teljesebb megvalósulását.

A kérdőívek elektronikus úton tölthetőek majd ki 2014. augusztus 5-én 00:00 órától 2014. augusztus 13-án 24:00 óráig, mely önkéntes és anonim módon fog történni.

A kérdőívek az alábbi címen, belső hálózaton és interneten keresztül (otthonról) lesznek elérhetőek:

- belső (STN-es) hálózatból: http://extranet/felmeres- külső (internet) hálózatból: http://extranet.hm.gov.hu/felmeres

A kérdőívek eléréséhez az STN-es belépéshez szükséges felhasználói név és jelszó szükséges. Azon személyek esetében, akik nem rendelkeznek STN-es felhasználói névvel és jelszóval, azok saját parancsnokaiktól igényelhetik azt.

Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.