2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új alapszervezeti vezető a MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokságnál

Hosz  |  2014. 08. 15., 11:00

A MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2014. augusztus 12-én tartotta meg alapszervezeti vezető választó taggyűlését. Horváth Bélát, az eddigi alapszervezeti vezetőt új beosztásba helyezték, ezért vált szükségessé a választás.

A szavazás végeredményeként a tagság Angyalné Kocsis Gabriellát választotta meg alapszervezeti vezetőnek. Az új alapszervezeti vezető honlapunknak elmondta, hogy szeretné folytatni azt az aktív tevékenységet, amit Horváth Béla végzett. Továbbra is a közösségi életet kívánja erősíteni, közös programok szervezésével, fontos tevékenységnek tarja a csapatépítést és a csapatszellem fejlesztését. Természetesen nem elfelejtve a tagok érdekeinek képviseletét helyi szinten is.Horváth Béla a továbbiakban is aktívan tevékenykedik a tagságért, hiszen mint a közigazgatási tagozat vezető helyettese, segíti a tagságot és a tagozat munkáját. A jelenlévő kollegák és a Hosz központi iroda képviseletében megjelent Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő köszönte meg a több éves lelkiismeretes, eredményes és kiváló munkáját. Ezúton is köszönjük eddigi tevékenységét és a továbbiakban is számítunk jó ötleteire és szervező munkájára.Szöveg: Lippai CsabaFotó: Horváth Béla

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.