2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új alapszervezeti vezető a MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokságnál

Hosz  |  2014. 08. 15., 11:00

A MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2014. augusztus 12-én tartotta meg alapszervezeti vezető választó taggyűlését. Horváth Bélát, az eddigi alapszervezeti vezetőt új beosztásba helyezték, ezért vált szükségessé a választás.

A szavazás végeredményeként a tagság Angyalné Kocsis Gabriellát választotta meg alapszervezeti vezetőnek. Az új alapszervezeti vezető honlapunknak elmondta, hogy szeretné folytatni azt az aktív tevékenységet, amit Horváth Béla végzett. Továbbra is a közösségi életet kívánja erősíteni, közös programok szervezésével, fontos tevékenységnek tarja a csapatépítést és a csapatszellem fejlesztését. Természetesen nem elfelejtve a tagok érdekeinek képviseletét helyi szinten is.Horváth Béla a továbbiakban is aktívan tevékenykedik a tagságért, hiszen mint a közigazgatási tagozat vezető helyettese, segíti a tagságot és a tagozat munkáját. A jelenlévő kollegák és a Hosz központi iroda képviseletében megjelent Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő köszönte meg a több éves lelkiismeretes, eredményes és kiváló munkáját. Ezúton is köszönjük eddigi tevékenységét és a továbbiakban is számítunk jó ötleteire és szervező munkájára.Szöveg: Lippai CsabaFotó: Horváth Béla

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.