2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvédszakszervezet a hódmezővásárhelyi alapkiképzésen

Hosz  |  2014. 09. 24., 09:00

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi alapkiképzésére hetvenkilencen vonultak be szeptember 15-én, hogy megkezdjék a decemberig tartó alapkiképzésüket. A bevonultak a leendő szerződéses legénységi állományt fogják erősíteni kiképzésüket követően...

A foglalkozáson résztvevők tájékoztatást kaptak a Hosz müködéséről, szolgáltatási és szervezeti rendszeréről.

A kiképzési tervben szereplő tanóra keretében Szendrei Zoltán alelnök az aktuális információkat tárta a hallgatóság elé, míg Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő a tagsággal járó előnyöket vázolta fel. A hódmezővásárhelyi alapszervezet képviseletében Rácz Sándor ismertette a helyi kedvezményeket és lehetőségeket.

A résztvevők közül 43 fő a helyszínen csatlakozott a Honvédszakszervezet tagjainak sorába.

Szöveg/fotó:  Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.