2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Babgulyásfőző verseny a pákozdi Honvédfesztiválon

Hosz  |  2014. 09. 24., 09:07

2014. szeptember 27-én szombaton, a szárazföldi haderőnem napja Pákozdon, a Katonai Emlékparkban (KEMPP) kerül megrendezésre. Az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a katonai alakulatok bemutathassák tudásukat és haditechnikájukat. Első alkalommal ezen a napon kerül lebonyolításra a Honvédszakszervezet és a KEMPP közös rendezvényeként az alakulatok között meghirdetett Babgulyásfőző verseny. A gasztronómiai csatára 10 főzőcsapat nevezett, amelyre korlátozott számban kóstolójegyet lehet vásárolni.  Az Emlékparkban a Honvédszakszervezet Napjainkban című kiállítást is megtekinthetik a látogatók...

A Honvédfesztivál kiemelkedő napja lesz a szombati, hiszen fel sem lehet sorolni a színpadi programokat, gyermekmüsorokat, kiállításokat, statikus és dinamikus bemutatók mindegyikét. 10 órától a Katonai Emlékparkban első és második világháborús hagyományőrzők tartanak bemutatót. Lesz fegyverkiállítás és középkori lovagi bemutató.

A szervezők több ezer érdeklődőt várnak. Kérjük Tagjainkat, amennyiben tehetik, látogassák meg szombaton a Honvédszakszervezet rendezvényét. Szeretettel várunk mindenkit!

Szöveg: Czövek JánosFotó: Bödő Viktória

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.