2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Borka Istvánra, a Honvédszakszervezet halottjára emlékeztünk

Hosz  |  2014. 10. 20., 15:07

Borka István (1956-2009) sajnos már több, mint öt éve nem lehet közöttünk. A Honvédszakszervezet halottjára, az Egység újság (Rétsági Szemle) alapítójára, volt alelnökünkre, főtitkárunkra emlékeztünk a közelgő Halottak Napja alkalmából. 2014. október 16-án koszorút helyezett el Borka István sírjánál Borka Istvánné Margó, Czövek János elnök, Sörös István a nyugállományú tagozat elnöke valamint e sorok írója...

A rövid megemlékezés természetesen arra is lehetőséget adott, hogy kötetlen beszélgetést folytassunk Margóval, aki a Honvédszakszervezet tagja és az MH Anyagellátó Raktárbázis gödöllői bázisán jelenleg is hivatásos katonaként szolgál. Szakszervezetünk aktuális feladatairól, törekvéseiről tájékoztattuk, valamint érdeklődtünk az MH Anyagellátó Raktárbázisnál a katonákat leginkább foglalkoztató kérdésekről, így többek között szóba került az illetményemelés szükségessége és a ruházati kérdés megoldása.

Szöveg, fotó: Klopfer Szandra 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.