2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Borka Istvánra, a Honvédszakszervezet halottjára emlékeztünk

Hosz  |  2014. 10. 20., 15:07

Borka István (1956-2009) sajnos már több, mint öt éve nem lehet közöttünk. A Honvédszakszervezet halottjára, az Egység újság (Rétsági Szemle) alapítójára, volt alelnökünkre, főtitkárunkra emlékeztünk a közelgő Halottak Napja alkalmából. 2014. október 16-án koszorút helyezett el Borka István sírjánál Borka Istvánné Margó, Czövek János elnök, Sörös István a nyugállományú tagozat elnöke valamint e sorok írója...

A rövid megemlékezés természetesen arra is lehetőséget adott, hogy kötetlen beszélgetést folytassunk Margóval, aki a Honvédszakszervezet tagja és az MH Anyagellátó Raktárbázis gödöllői bázisán jelenleg is hivatásos katonaként szolgál. Szakszervezetünk aktuális feladatairól, törekvéseiről tájékoztattuk, valamint érdeklődtünk az MH Anyagellátó Raktárbázisnál a katonákat leginkább foglalkoztató kérdésekről, így többek között szóba került az illetményemelés szükségessége és a ruházati kérdés megoldása.

Szöveg, fotó: Klopfer Szandra 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.