2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet is segítette a MATASZ Békés-megyei szervezet XIII. országos haditornájának megrendezését

Hosz  |  2014. 10. 21., 16:50

A MATASZ Békés-megyei szervezetének XIII. Országos haditornáját tartotta 2014. október 03-án, a békéscsabai Repülőtéren. A haditorna fő védnöke Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter volt.

Immár a tizenharmadik alakalommal megrendezésre kerülő rendezvényt Mikulán Róbert a MATASZ Békés-megyei szervezet elnöke nyitotta meg. Megnyitó beszédében köszöntötte Kincses József őrnagyot, a helyőrség parancsnokát, majd a HM , BM és a BVI képviselőjét, a fegyveres- és rendvédelmi testületek vezetőit, közöttük a Honvédszakszervezet képviseletében megjelent Szendrei Zoltán alelnököt és Dr. Kántor Raimundot a nyugállományú tagozat titkárát. Kiemelte, hogy most először a Honvédelmi kötelék programhoz csatlakozva került megrendezésre a verseny, amelyen 26 csapat vett részt.

A verseny előtti feladatok meghatározása munkacsoportok részére (a képen Gulyás László őrnagy, Szabó István nyá. alezredes, Stribik Mihály nyá. tzls)

Kúszó folyosó leküzdése

Eredményes munkájuk elismeréseképpen a Honvédszakszervezet elnöksége különdíját kapta Gregor László tartalékos és Törőcsik András tartalékos százados. A díjakat az elnökség nevében Szendrei Zoltán alelnök és Dr. Kántor Raimund a nyugállományú tagozat titkára adta át.

Szöveg, fotó: Szabó István     

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.