2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

LIGA Tanácsülés

Hosz  |  2014. 10. 28., 16:51

2014. október 15-én LIGA Tanácsülést tartottak. Az ülést Gaskó István elnök vezette, melyen döntöttek a LIGA Szakszervezetek álláspontjáról a 2015. évi bértárgyalásokkal, a nyugdíj előtt álló munkavállalók foglalkoztatáspolitikai ellátásával kapcsolatosan, valamint a megszakítás nélküli munkarendben dolgozók helyzetének javítása érdekében teendő feladatokról. A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök és Bazsik István alelnök képviselte…

Czövek János elnök tájékoztatta a LIGA Tanács tagjait arról, hogy a fegyveres- és rendvédelmi szféra tárgyalásokat folytat az életpályamodell kialakításával és az ezzel összefüggő fizetésemeléssel kapcsolatosan. Kérte, a LIGA Tanács támogatását a szakszervezet céljainak elérésében.

A Honvédszakszervezet kezdeményezésére a nyugdíj előtt álló munkavállalók foglalkoztatáspolitikai ellátása kapcsán a LIGA támogatja a katonák részére is a korkedvezményes szolgálati idő további beszámítását.

Bazsik István alelnök a veszélyes munkakörök munkaidő szabályozásával kapcsolatos kérdésekhez tett érdemi észrevételeket.

Szöveg: Czövek JánosFotó: Fiedler Péter

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.