2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csak az hal meg, akit elfelednek

Hosz  |  2014. 10. 30., 09:33

Szilágyi István a kecskeméti nyugállományú csoport egykori vezetője és a Honvédszakszervezet nyugállományú tagozatának volt elnökségi tagja 2010. március 9-én hunyt el…

Az elnökség javaslatára a Hosz választmánya a „Honvédszakszervezet halottjá”-vá nyilvánította. A közelgő Halottak Napja alkalmából 2014. október 29-én koszorút és mécsest helyezett el volt tisztségviselőnk nyughelyénél Szijártó Zsolt a Kecskeméti MH Légijármü Javítóüzem önállócsoport vezetője és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a nyugállományú tagozat alelnöke.

„Szíve nemes volt, keze dolgosÉlete nehéz volt, álma legyen boldog.”

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.