2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csak az hal meg, akit elfelednek

Hosz  |  2014. 10. 30., 09:33

Szilágyi István a kecskeméti nyugállományú csoport egykori vezetője és a Honvédszakszervezet nyugállományú tagozatának volt elnökségi tagja 2010. március 9-én hunyt el…

Az elnökség javaslatára a Hosz választmánya a „Honvédszakszervezet halottjá”-vá nyilvánította. A közelgő Halottak Napja alkalmából 2014. október 29-én koszorút és mécsest helyezett el volt tisztségviselőnk nyughelyénél Szijártó Zsolt a Kecskeméti MH Légijármü Javítóüzem önállócsoport vezetője és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a nyugállományú tagozat alelnöke.

„Szíve nemes volt, keze dolgosÉlete nehéz volt, álma legyen boldog.”

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.