2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új tisztségviselőket választott a pápai alapszervezet tagsága

Hosz  |  2014. 11. 05., 15:19

A Honvédszakszervezet szabályzói alapján - a megüresedett alapszervezeti vezetői tisztség betöltésére - 2014. november 03-án taggyűlést tartottak az MH Pápa Bázisrepülőtér alapszervezetének tagjai. A taggyűlésen Németh Nándor Hosz érdekképviseleti ügyvivő is részt vett…

 A Hosz tagságának egybehangzó véleménye alapján kezdeményezték, hogy az alapszervezeti vezető mellett - a képviseleti tevékenység zavartalan továbbvitele érdekében - helyettest is válasszanak. A tisztségviselők személyére tett javaslatot a tagság egyhangúlag elfogadta. A pápai alapszervezet vezetőjének Láris Ferenc főtörzsőrmestert, míg alapszervezeti vezető helyettesnek Timmer Norbert szakaszvezetőt választották. Németh Nándor Nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő támogatásáról biztosította az újonnan megválasztott tisztségviselőket és eredményes munkát kívánt a felelősségteljes tevékenységhez. A választás után kötetlen beszélgetés keretében szóba került, hogy a csoportvezetők minél szélesebb körü bevonása a szakszervezeti munkába, amely jelentősen segítené a megválasztott vezetők munkáját és növelné a tagszervező tevékenység hatékonyságát.

 A taggyülésről készült jegyzőkönyv bemutatását követően Gangler László ezredes az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnoka gratulált a megválasztott alapszervezeti vezetőnek és eredményes munkát kívánt a közösségi tevékenység továbbviteléhez és támogatásáról biztosította tisztségviselőnket.

Szöveg, fotó: Németh Nándor 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.