2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új tisztségviselőket választott a pápai alapszervezet tagsága

Hosz  |  2014. 11. 05., 15:19

A Honvédszakszervezet szabályzói alapján - a megüresedett alapszervezeti vezetői tisztség betöltésére - 2014. november 03-án taggyűlést tartottak az MH Pápa Bázisrepülőtér alapszervezetének tagjai. A taggyűlésen Németh Nándor Hosz érdekképviseleti ügyvivő is részt vett…

 A Hosz tagságának egybehangzó véleménye alapján kezdeményezték, hogy az alapszervezeti vezető mellett - a képviseleti tevékenység zavartalan továbbvitele érdekében - helyettest is válasszanak. A tisztségviselők személyére tett javaslatot a tagság egyhangúlag elfogadta. A pápai alapszervezet vezetőjének Láris Ferenc főtörzsőrmestert, míg alapszervezeti vezető helyettesnek Timmer Norbert szakaszvezetőt választották. Németh Nándor Nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő támogatásáról biztosította az újonnan megválasztott tisztségviselőket és eredményes munkát kívánt a felelősségteljes tevékenységhez. A választás után kötetlen beszélgetés keretében szóba került, hogy a csoportvezetők minél szélesebb körü bevonása a szakszervezeti munkába, amely jelentősen segítené a megválasztott vezetők munkáját és növelné a tagszervező tevékenység hatékonyságát.

 A taggyülésről készült jegyzőkönyv bemutatását követően Gangler László ezredes az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnoka gratulált a megválasztott alapszervezeti vezetőnek és eredményes munkát kívánt a közösségi tevékenység továbbviteléhez és támogatásáról biztosította tisztségviselőnket.

Szöveg, fotó: Németh Nándor 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.