2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új tisztségviselőket választott a pápai alapszervezet tagsága

Hosz  |  2014. 11. 05., 15:19

A Honvédszakszervezet szabályzói alapján - a megüresedett alapszervezeti vezetői tisztség betöltésére - 2014. november 03-án taggyűlést tartottak az MH Pápa Bázisrepülőtér alapszervezetének tagjai. A taggyűlésen Németh Nándor Hosz érdekképviseleti ügyvivő is részt vett…

 A Hosz tagságának egybehangzó véleménye alapján kezdeményezték, hogy az alapszervezeti vezető mellett - a képviseleti tevékenység zavartalan továbbvitele érdekében - helyettest is válasszanak. A tisztségviselők személyére tett javaslatot a tagság egyhangúlag elfogadta. A pápai alapszervezet vezetőjének Láris Ferenc főtörzsőrmestert, míg alapszervezeti vezető helyettesnek Timmer Norbert szakaszvezetőt választották. Németh Nándor Nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő támogatásáról biztosította az újonnan megválasztott tisztségviselőket és eredményes munkát kívánt a felelősségteljes tevékenységhez. A választás után kötetlen beszélgetés keretében szóba került, hogy a csoportvezetők minél szélesebb körü bevonása a szakszervezeti munkába, amely jelentősen segítené a megválasztott vezetők munkáját és növelné a tagszervező tevékenység hatékonyságát.

 A taggyülésről készült jegyzőkönyv bemutatását követően Gangler László ezredes az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnoka gratulált a megválasztott alapszervezeti vezetőnek és eredményes munkát kívánt a közösségi tevékenység továbbviteléhez és támogatásáról biztosította tisztségviselőnket.

Szöveg, fotó: Németh Nándor 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az utazás mindig élményekkel teli kaland, amikor végre kiszakadhatunk a mindennapok rutinjából és átadhatjuk magunkat a felfedezés örömének. A Budapest Airport számára épp ezért fontos, hogy a repülőtéri folyamatok mindenki számára stresszmentesek legyenek.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.