2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi napot tartott a Hosz székesfehérvári nyugállományú alapszervezete

Hosz  |  2014. 11. 26., 15:27

 A Hosz székesfehérvári nyugállományú alapszervezete 2014. októberében tartotta Családi Napját. A rendezvény fő szervezője Bálint Zoltán nyugállományú alapszervezeti vezető volt…

Immáron hagyománnyá vált, hogy a székesfehérvári nyugállományú alapszervezet az évnek ebben az időszakában kirándulást szervez tagjai számára.  A kirándulás úti célja idén Herend, Devecser és Celldömölk városok voltak. 

Herenden a résztvevők ellátogattak a Porcelán Manufaktúrába, ahol megismerték a manufaktúra több, mint 185 éves történetét, majd útjuk a Herendi Porcelán Múzeumba vezetett, ahol szép környezetben, herendi készletből kávézhattak tagjaik.

 A következő állomásuk Devecser volt, ahol a „Vörösiszap” emlékhelynél Angyal Gyula kollégájuk segítségével megemlékeztek a mentésben, mentesítésben részt vett, hősies munkát végzett katonákról.

 Délután ellátogattak Celldömölkön a Kemenes Vulkánparkba. Ez egy pár éve létesült modern, interaktív múzeum a Ság-hegy tövében, ahol a vulkánokról kaptak sok, érdekes ismeretet.

 A napot egy helyi pincében némi borozgatással, sok-sok beszélgetéssel zárták.

Szöveg és fotó: Bálint Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.