2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi napot tartott a Hosz székesfehérvári nyugállományú alapszervezete

Hosz  |  2014. 11. 26., 15:27

 A Hosz székesfehérvári nyugállományú alapszervezete 2014. októberében tartotta Családi Napját. A rendezvény fő szervezője Bálint Zoltán nyugállományú alapszervezeti vezető volt…

Immáron hagyománnyá vált, hogy a székesfehérvári nyugállományú alapszervezet az évnek ebben az időszakában kirándulást szervez tagjai számára.  A kirándulás úti célja idén Herend, Devecser és Celldömölk városok voltak. 

Herenden a résztvevők ellátogattak a Porcelán Manufaktúrába, ahol megismerték a manufaktúra több, mint 185 éves történetét, majd útjuk a Herendi Porcelán Múzeumba vezetett, ahol szép környezetben, herendi készletből kávézhattak tagjaik.

 A következő állomásuk Devecser volt, ahol a „Vörösiszap” emlékhelynél Angyal Gyula kollégájuk segítségével megemlékeztek a mentésben, mentesítésben részt vett, hősies munkát végzett katonákról.

 Délután ellátogattak Celldömölkön a Kemenes Vulkánparkba. Ez egy pár éve létesült modern, interaktív múzeum a Ság-hegy tövében, ahol a vulkánokról kaptak sok, érdekes ismeretet.

 A napot egy helyi pincében némi borozgatással, sok-sok beszélgetéssel zárták.

Szöveg és fotó: Bálint Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.