2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Töretlen népszerűségnek örvend a Honvédszakszervezet által szervezett véradás Székesfehérváron

Hosz  |  2014. 12. 04., 16:00

Grell Norbert főtörzsőrmester Honvédszakszervezet MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alapszervezetének vezetője az idei évben a kilencedik alkalommal szervezte meg a Véradónapot a helyőrségben...

 Az ünnepek közeledtével a véradók egy - a Honvédszakszervezet emblémájával ellátott - Karácsonyi meglepetés kuponnal is gazdagodhattak, amely a székesfehérvári laktanyákban müködő büfékben kedvezményre válthatók. A szakszervezeti tagkártya felmutatásával ugyanezen büfékben a decemberi hónapban valamennyi szendvics 60 Ft-ért kapható. A december 04-i véradásra a Vöröskereszt és a Vérellátó Központ munkatársainak legnagyobb örömére 117 fő önkéntes véradó látogatott el.

  A Honvédszakszervezet képviseletében Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő volt jelen, aki segítséget nyújtott a tagsági viszonnyal kapcsolatos problémákban tagjainknak, valamint az előttünk álló aktuális feladatokról tájékoztatta az érdeklődőket. A rendezvény többek közt alkalmat adott arra is, hogy a 2015. évi tagkártya érvényesítő matricák kiosztását végrehajtsák.

 Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.