2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz elnöki tájékoztató a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred állománygyűlésén

Hosz  |  2014. 12. 05., 12:23

Szentesen, 2014. december 03-án az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednél tett látogatást Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke. A tájékoztatón jelen volt Jakubik András Kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő és Blaskovics Sándor alapszervezeti vezető is…

Szerdán az Ezred általános napi feladatai több eseménnyel is bővültek. Huszár János vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság törzsfőnöke köszönt el az MH EUFOR Kontingens tizenhatodik váltásának tagjaitól, melynek a állományát alapvetően a szentesi MH 37. II. Rákóczi Ferenc Müszaki Ezred katonái teszik ki.  Czövek János elnök szintén az állománygyülés keretében tájékoztatta az Ezred személyi állományát a katonai életpálya-modell főbb tartalmi elemeiről és a hozzá kapcsolódó 30 %-os illetményfejlesztésről. 

Czövek János előadásában a Honvédelmi Érdekegyeztetőt Fórum (HÉF) ülésein és a HM – Hosz közti szakmai egyeztetéseken elhangzott szakszervezeti kezdeményezések megvalósulásának és a korrekt munkakapcsolat eredményeként értékelte a Honvédelmi Miniszter által bejelentett béremelést.

A tájékoztató során Czövek János Hosz elnök hangsúlyozta, hogy „A Honvédszakszervezet jövőbeli feladata továbbra is a személyi állomány élethelyzetének, valamint a munka és szolgálatai körülményeinek javítása”.

Az állománygyülést követően pedig a Hosz helyi irodájában ügyfélfogadást tartott a Hosz elnöke, ahol tagjaink a személyes kérdéseikre kaphattak választ.

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.