2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz elnöki tájékoztató a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred állománygyűlésén

Hosz  |  2014. 12. 05., 12:23

Szentesen, 2014. december 03-án az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednél tett látogatást Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke. A tájékoztatón jelen volt Jakubik András Kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő és Blaskovics Sándor alapszervezeti vezető is…

Szerdán az Ezred általános napi feladatai több eseménnyel is bővültek. Huszár János vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság törzsfőnöke köszönt el az MH EUFOR Kontingens tizenhatodik váltásának tagjaitól, melynek a állományát alapvetően a szentesi MH 37. II. Rákóczi Ferenc Müszaki Ezred katonái teszik ki.  Czövek János elnök szintén az állománygyülés keretében tájékoztatta az Ezred személyi állományát a katonai életpálya-modell főbb tartalmi elemeiről és a hozzá kapcsolódó 30 %-os illetményfejlesztésről. 

Czövek János előadásában a Honvédelmi Érdekegyeztetőt Fórum (HÉF) ülésein és a HM – Hosz közti szakmai egyeztetéseken elhangzott szakszervezeti kezdeményezések megvalósulásának és a korrekt munkakapcsolat eredményeként értékelte a Honvédelmi Miniszter által bejelentett béremelést.

A tájékoztató során Czövek János Hosz elnök hangsúlyozta, hogy „A Honvédszakszervezet jövőbeli feladata továbbra is a személyi állomány élethelyzetének, valamint a munka és szolgálatai körülményeinek javítása”.

Az állománygyülést követően pedig a Hosz helyi irodájában ügyfélfogadást tartott a Hosz elnöke, ahol tagjaink a személyes kérdéseikre kaphattak választ.

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.