2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet kihelyezett ügyfélszolgálatot működtetett a tatai véradó napon

Hosz  |  2014. 12. 11., 16:51

2014. december 10-én Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, - Horváth Józsefné alapszervezeti vezető meghívására - kihelyezett ügyfélszolgálatot működtetett a tatai laktanyában. A sorukra váró önkéntes véradók és köztük szakszervezetünk tagjai így első kézből kaphattak információt a jelenleg folyamatban lévő, a honvédséget a közeljövőben érintő feladatokról és ezzel összefüggésben a szakszervezetünk törekvéseiről…

A várakozók közül többen érdeklődtek a honvédelem területén bevezetendő életpálya modell elemeiről, fejlesztési irányairól. Különösen az új előmeneteli rendszer bevezetésének a fontosságát emelték ki az érdeklődők, elsősorban azon érintettek, akik a maximális várakozási idejüket letöltötték és várakozási idejük meghosszabbítását kérték, vagy az engedélyezés folyamatban van. A seregből történő kiáramlás csökkentése érdekében, az új illetményrendszer megalapozott döntés előkészítő munkáját fontosnak tartják, várakozva tekintenek a júliusi fizetések bankszámlákon megjelenő összegeire. A tájékoztatón elhangzott, hogy továbbra is várjuk a katonákat tagjaink sorába.

A megjelentek többsége már korábban leadta a csoportos beszedési megbízásra kitöltött nyomtatványokat, de volt, aki a Honvédszakszervezeti tagság további fenntartása érdekében most a helyszínen töltötte ki azokat. Karácsonyi ajándékként tekintünk azon tagjainkra, akik új belépőként töltötték ki a belépési dokumentumokat.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.