2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet kihelyezett ügyfélszolgálatot működtetett a tatai véradó napon

Hosz  |  2014. 12. 11., 16:51

2014. december 10-én Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, - Horváth Józsefné alapszervezeti vezető meghívására - kihelyezett ügyfélszolgálatot működtetett a tatai laktanyában. A sorukra váró önkéntes véradók és köztük szakszervezetünk tagjai így első kézből kaphattak információt a jelenleg folyamatban lévő, a honvédséget a közeljövőben érintő feladatokról és ezzel összefüggésben a szakszervezetünk törekvéseiről…

A várakozók közül többen érdeklődtek a honvédelem területén bevezetendő életpálya modell elemeiről, fejlesztési irányairól. Különösen az új előmeneteli rendszer bevezetésének a fontosságát emelték ki az érdeklődők, elsősorban azon érintettek, akik a maximális várakozási idejüket letöltötték és várakozási idejük meghosszabbítását kérték, vagy az engedélyezés folyamatban van. A seregből történő kiáramlás csökkentése érdekében, az új illetményrendszer megalapozott döntés előkészítő munkáját fontosnak tartják, várakozva tekintenek a júliusi fizetések bankszámlákon megjelenő összegeire. A tájékoztatón elhangzott, hogy továbbra is várjuk a katonákat tagjaink sorába.

A megjelentek többsége már korábban leadta a csoportos beszedési megbízásra kitöltött nyomtatványokat, de volt, aki a Honvédszakszervezeti tagság további fenntartása érdekében most a helyszínen töltötte ki azokat. Karácsonyi ajándékként tekintünk azon tagjainkra, akik új belépőként töltötték ki a belépési dokumentumokat.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.