2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kedvezményes üdülési díjak 2015. január 05-től 2015. március 30-ig a Hosz tulajdonában lévő Hajdúszoboszlói üdülőben

Hosz  |  2014. 12. 15., 13:16

 A Honvédszakszervezet elnöksége 2014. december 08-án tartotta ülését, ahol döntöttek többek között a kedvezményes üdülési díjakról 2015. január 05-től 2015. március 30-ig a Hosz tulajdonában lévő Hajdúszoboszlói üdülőben, a csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződésről és az Egység 2002 Kft. üzleti tervéről…

Az elnökség tagjai tájékoztatót hallgattak meg az elmúlt időszakban a Honvédszakszervezet által elvégzett feladatokról és a további terveiről. Czövek János elnök tájékoztatójában beszámolt a katonai életpálya-modellel kapcsolatos Honvédelmi Minisztériumi egyeztetésekről. Az elnökség döntött arról is, hogy továbbra is folytatni kell az alapszervezetek és önálló csoportok tagjainak tájékoztatását, ahol be kell gyüjteni azokat az információkat, melyek az illetményemeléssel és a katonai életpálya-modellel kapcsolatban felmerülnek. A tárcával folytatott tárgyalásokon meg kell jeleníteni ezeket a javaslatokat és véleményeket.

A beszámolóban elhangzott, hogy az elnökség által meghatározottak szerint a halottak napi koszorúzások végrehajtásra kerültek a hozzátartozók bevonásával, akik ezúton is köszönik a Honvédszakszervezet megemlékezését.

Előzetes terveinknek megfelelően 2014. december 09-én érdekvédelmi továbbképzést tartunk, amelyen Czövek János elnök tájékoztatója után Erdélyi Lajos dandártábornokot, Kun Szabó István vezérőrnagyot és Dr. Benkő Tibor vezérezredest hívtuk meg tájékoztató és fórum megtartására.

Az elnökség döntött az Üdültetési Szabályzat módosításáról, a Hajdúszoboszló Sport u. 16. szám alatt lévő 2 db saját apartman 2015. január 05-március 30-ig tagjaink számára az alábbi kedvezményes térítési díjat állapította meg:

Apartman /éj/Ft

Előszezon

4 fős apartman

(2+2) Igényjogosultak  részére

2 fő

5.000 Ft

2+1 fő

5.500 Ft

2+2 fő

6.000 Ft

4 fős apartman

(2+2) Kereskedelmi ár

2 fő

8.000 Ft.

2+1 fő

9.000 Ft.

2+2 fő

10.000 Ft.

Az elnökség egyhangúlag elfogadta az Egység 2002 Kft. 2015. évi üzleti tervét, melyet Bódis Sándor ügyvezető terjesztett be.

Az elnökség döntött abban is, hogy a Signal Biztosító Zrt.-vel az élet- és balesetbiztosítási szerződést meghosszabbítja.

Szendrei Zoltán alelnök tájékoztatta a jelenlévőket a taglétszámmal kapcsolatos novemberig feldolgozott adatokról, befizetésekről és a tagszervezés további feladatairól. Az elnökség meghatározta a Hosz Központi Iroda részére az ezzel kapcsolatos további feladatokat. A segélyezéssel kapcsolatosan elmondta, hogy részt vett az MH Szociálpolitikai Közalapítványnál a kuratóriumi ülésen. Kérte, hogy a jövőben a segélyezéssel kapcsolatos problémákat az alapszervezeteken keresztül neki jelezzék, hogy megfelelően tudja képviselni tagjainkat. Ezután tájékoztatott a Honvédszakszervezet IV. negyedéves segélyezéséről. A segélykérelmek elbírálása megtörtént, a Katonákért Közhasznú Alapítvány még karácsony előtt megküldi a segélyeket az érintettek részére.

A Szabályzatszerkesztő Bizottság eddig elvégzett feladatairól Bazsik István alelnök tájékoztatta a döntéshozókat.

A következő elnökségi ülésre a tervek szerint 2015. január 07-én kerül sor.

Szöveg: Czövek JánosFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.