2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Teltházas Fővárosi Nagycirkuszi rendezvénnyel zárta az évet a Hosz

Hosz  |  2014. 12. 17., 16:12

 Az immár több mint 10 éves hagyománynak megfelelően, a Honvédszakszervezet a karácsonyi ünnepeket megelőzően a Fővárosi Nagycirkusz aktuális előadására invitálta tagjait és azok hozzátartozóit…

 Nem volt ez másként 2014. december 13-án és 14-én sem, amikor a „ZÉRÓ GRAVITÁCIÓ” címü müsort tekinthették meg az érdeklődők. A szombati előadást mintegy 300 fő, míg  a vasárnap délután 1200 fő (teltház) látta a Fővárosi Nagycirkusz sikeres programját a Honvédszakszervezet szervezésében.

Az előadás megkezdése előttCzövek János elnök és Szendrei Zoltán alelnök köszöntötte és kívánt BoldogKarácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Sikeres Új Évet a jelenlévőkatonai szakszervezeti tagoknak és hozzátartozóiknak.

Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.