2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Teltházas Fővárosi Nagycirkuszi rendezvénnyel zárta az évet a Hosz

Hosz  |  2014. 12. 17., 16:12

 Az immár több mint 10 éves hagyománynak megfelelően, a Honvédszakszervezet a karácsonyi ünnepeket megelőzően a Fővárosi Nagycirkusz aktuális előadására invitálta tagjait és azok hozzátartozóit…

 Nem volt ez másként 2014. december 13-án és 14-én sem, amikor a „ZÉRÓ GRAVITÁCIÓ” címü müsort tekinthették meg az érdeklődők. A szombati előadást mintegy 300 fő, míg  a vasárnap délután 1200 fő (teltház) látta a Fővárosi Nagycirkusz sikeres programját a Honvédszakszervezet szervezésében.

Az előadás megkezdése előttCzövek János elnök és Szendrei Zoltán alelnök köszöntötte és kívánt BoldogKarácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Sikeres Új Évet a jelenlévőkatonai szakszervezeti tagoknak és hozzátartozóiknak.

Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.