2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdődtek az egyeztetések a 2015. évi béren kívüli juttatásokról

Hosz  |  2014. 12. 18., 16:10

A HÉF 2014. december 11-i ülésén elhangzottaknak megfelelően 2014. december 18-án megkezdődtek a 2015. évi béren kívüli juttatásokról szóló szakértői egyeztetések Nagy Zoltánnal, a HM Védelemgazdasági Hivatal főigazgatójával…

Az eseményen szakszervezetünket Czövek János elnök, Szendrei Zoltán alelnök, míg a HM Védelemgazdasági Hivatalt Nagy Zoltán főigazgató, dr. Bársony Krisztina ezredes, igazgató, Mészáros Gabriella alezredes és Szécsi László őrnagy képviselte.

Czövek János elnök a Honvédszakszervezet nevében gratulált Nagy Zoltánnak, a HM Védelemgazdasági Hivatal főigazgatójává történt kinevezéséhez. Megköszönte, hogy 2014. december 17-én a katonák megkapták a 15.000 forint összegü jóváírást az EMC kártyára.

Az első egyeztetésen a HM VGH főigazgatója arról tájékoztatta a szakszervezetek vezetőit, hogy januártól a tárgyalások végéig a 2014. évi béren kívüli juttatások kerülnek továbbra is biztosításra.

A felek megállapodtak abban, hogy a következő tárgyalásra 2015. február első hetében kerül sor.

Szöveg: Czövek JánosFotó: Szendrei Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.