2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Székesfehérváron több, mint százan adtak vért az év első véradó napján

Hosz  |  2015. 01. 21., 11:42

  A Honvédszakszervezet közreműködésében a decemberi véradást követően 2015. január 20-án, egy hónap elteltével ismét véradó napot szerveztek a helyőrségben. Szakszervezetünktől Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő vett részt a rendezvényen, aki a megjelent tagjainknak és az érdeklődőknek adott tájékoztatást az aktuális kérdésekről. Az önkéntes véradókat elsődlegesen az új illetményrendszer bevezetése és mértéke, a várható előmeneteli rendszer előnyei, valamint a lakhatási támogatással kapcsolatos kérdések foglalkoztatták...

Többen érdeklődtek a csoportos felelősség biztosítás tartalmáról, a biztosítás megkötésének feltételeiről. A véradó napon a tagjaink tagdíjbefizetésével kapcsolatos problémákra közvetlenül müködtetett ügyfélszolgálat állt rendelkezésre. Jelentős létszámban rendezték csekk befizetéssel tagdíj elmaradásukat és e tagjainknál új megbízások kerültek kitöltésre. Újonnan belépő tagokkal is bővült szervezetünk. A szervezésnek köszönhetően az Egység újság utolsó nyomtatott formátumú számának kiosztására is sor kerülhetett.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.