2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Székesfehérváron több, mint százan adtak vért az év első véradó napján

Hosz  |  2015. 01. 21., 11:42

  A Honvédszakszervezet közreműködésében a decemberi véradást követően 2015. január 20-án, egy hónap elteltével ismét véradó napot szerveztek a helyőrségben. Szakszervezetünktől Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő vett részt a rendezvényen, aki a megjelent tagjainknak és az érdeklődőknek adott tájékoztatást az aktuális kérdésekről. Az önkéntes véradókat elsődlegesen az új illetményrendszer bevezetése és mértéke, a várható előmeneteli rendszer előnyei, valamint a lakhatási támogatással kapcsolatos kérdések foglalkoztatták...

Többen érdeklődtek a csoportos felelősség biztosítás tartalmáról, a biztosítás megkötésének feltételeiről. A véradó napon a tagjaink tagdíjbefizetésével kapcsolatos problémákra közvetlenül müködtetett ügyfélszolgálat állt rendelkezésre. Jelentős létszámban rendezték csekk befizetéssel tagdíj elmaradásukat és e tagjainknál új megbízások kerültek kitöltésre. Újonnan belépő tagokkal is bővült szervezetünk. A szervezésnek köszönhetően az Egység újság utolsó nyomtatott formátumú számának kiosztására is sor kerülhetett.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.