2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Medinán szolgáltató napot tartottak a Hosz tisztségviselői

Hosz  |  2015. 01. 26., 14:26

Medinán, a Honvédszakszervezet által biztosított szolgáltatások rendszeréről és az életpálya-modell bevezetésének kérdéseiről tartottak tájékoztatót szakszervezetünk tisztségviselői 2015. január 21-én…

Az MH 54. Veszprém Radarezred Réskitöltő Radarszázad állományának Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező tartott tájékoztatót a szakszervezetünknél müködő szolgáltatásokról. Előadásában ismertette a csoportos missziós és felelősségbiztosítás lehetőségét, tagságunk tárgyévi élet és balesetbiztosításának mértékét, a biztosítási kör tartalmát, valamint a tagsági kártyával járó kedvezményeket.

 Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő az 1846/2014. számú kormányhatározatban meghatározott feladatokról, köztük az előmeneteli rendszerhez kapcsolódó illetményfejlesztésről adott áttekintést. A Budapest Banki kedvezményekről Vízvári Boglárka programvezető tartott rövid tájékoztatót, melynek következtében többen csatlakoztak a Honvédszakszervezet tagsághoz kötött kedvezményes számlacsomaghoz. Természetesen a csoportos felelősségbiztosítás lehetősége is felkeltette az érintettek figyelmét, melynek következtében 4 fő új taggal bővült a Medinai csoport tagsága.

 Köszönettel tartozunk a század vezetésének, akik továbbra is támogatásukról biztosították szakszervezetünket.

Szöveg: Németh NándorFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.