2024. 06. 23.
Zoltán
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Éves beszámoló taggyűlést tartott a Székesfehérvári nyugállományú alapszervezet

Hosz  |  2015. 02. 16., 16:03

A 2015.február 11-i beszámoló és költségvetést tervező taggyűlés előtt a megjelentek rögzítették, az adataikban beállt változásokat, pontosították a telefonos elérhetőségüket és e-mail címüket. A tagkártya érvényesítő matricák kiosztására az éves tagdíjbefizetéseket követően került sor.

Az alapszervezet vezetője Bálint Zoltán beszámolójában, a 2014-es évben végrehajtott közösségi munkáról, a szolgálati nyugdíjak ügyében született strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának döntéséről, valamint a járandóságos szekció megalakításának jogszabályi korlátairól tett említést. A 2015. évi program és pénzfelhasználási tervet ellenvetés nélkül fogadták el a taggyülés résztvevői.

A Honvédszakszervezet elnöksége képviseletében jelen volt a taggyülésen Sörös István a nyugállományú tagozat elnöke, aki elsősorban a tagjainknak járó életbiztosításban beállt változásokról, valamint a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány tevékenységének átalakításáról adott tájékoztatót.

A rendezvényen alapszervezeti tagként jelen volt Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, aki az életpálya modell elemeiről, és a bevezetésének fontosabb időrendi állomásairól adott rövid áttekintést. Előadásában részletesen kitért az előmeneteli rendszer átalakításának elgondolására és az ehhez szorosan kapcsolódó illetményrendszer tartalmi elemeire.

A Honvédszakszervezet részéről a törvénytervezethez leadott módosító javaslatok ismertetésre kerültek. A rendezvény zárásaként lehetősége volt tagjainknak, hogy baráti beszélgetés keretében megvitassák az elhangzottakat, valamint felelevenítsék a régmúlt emlékeit.

szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.