2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

További szakértői szintű egyeztetés a szerződésesektől beérkezett szakszervezeti javaslatokról

Hosz  |  2015. 02. 18., 10:08

 Amint arról honlapunk korábban beszámolt 2015. február 05-én rendkívüli HÉF ülés keretében szakszervezetünk átadta a munkáltató képviselőjének Kun Szabó István vezérőrnagy, helyettes államtitkárnak a Hosz tagságtól beérkezett javaslatokat az új katonai életpályamodell koncepciójához. A szerződéses katonákat érintő javaslatoknak a koncepcióba történő beillesztéséről tartottak szakértői szintű egyeztetést 2015. február 16-án a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai épületében. A munkáltatói oldal vezetője Turányik László a HM Humánpolitikai Főosztály főosztályvezető-helyettese a Hosz szakértői csoportját pedig Czövek János elnök vezette…

 A tárgyaláson részt vett Doszpolyné dr. Mészáros Melinda a LIGA Szakszervezetek főtitkára, Szendrei Zoltán Hosz alelnök, Szijártó Zsolt a Hosz szerződéses szekció vezetője, Hangel Rita a szerződéses szekció tagja, valamint Borbély Bánk Dénes szerződéses katona, Hosz tag.

 A szerződésesek státuszát áttekintő megbeszélésen javaslatok, vélemények hangzottak el. A munkáltatói oldal képviselői jelezték, hogy az elhangzott javaslatokat felterjesztik a döntéshozóhoz.   Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.