2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az MH BHD parancsnokával a tavaszi rendezvényekről egyeztetett a Hosz elnöke

Hosz  |  2015. 02. 20., 13:16

 Piros Ottó ezredes az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár mb. parancsnoka fogadta Czövek János Hosz elnököt 2015. február 18-án a Petőfi Laktanyában…

A megbeszélés során nem csak a fővárosban lévő legnagyobb katonai egység és a Hosz együttmüködését tekintették át a résztvevők, hanem az új katonai életpályamodellel összefüggő zászlóalj szintü tájékoztatók megszervezésének lehetőségét is. Az MH BHD természetesen már rendelkezik a tavaszi budapesti nagy katonai rendezvények időpontjaival is, melyek nyilvánosak a lakosság számára. Az egyeztetés során vezetői szintü megállapodás született arról, hogy a korábbi évek hagyományainak megfelelően a Hosz 2015-ben is részt vesz ezeken a hagyományosnak számító tavaszi rendezvényeken.

Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.