2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Amerika hangjai

Hosz  |  2015. 02. 24., 15:29

Az Amerikai Hadsereg Európai Szárazföldi Haderejének Zenekara és Kórusa 2015. évi közép-európai turnéja keretében Budapestre látogat, hogy közönségét elkápráztassa egy változatos dallamvilágú és stílusú amerikai zenei esttel...

A zenekar az Egyesült Államok határain kívül müködő legnagyobb létszámú katonai zenekar. 1940-ben történt alakulása óta az amerikai haderő európai zenei nagykövete. A Bruce R. Pulver alezredes irányítása alatt álló együttes tagjainak nagy része magasan képzett zenész és gondos válogatást követően kapott helyett a nagy múltú zenekarban.

A koncert az Amerikai Nagykövetség támogatásával valósul meg.

Helyszín: Színházterem

A belépés díjtalan!

Érdeklődni lehet az alábbi e-mail címen: haraszti.agnes@mil.hu.

Jegyek átvehetők jegypénztárukban minden nap 10-18 óráig, de legkésőbb március 2-ig.

Hivatkozás: www.bphkk.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.