2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mi leszek ha nagy leszek? - Rajzpályázat

Hosz  |  2015. 03. 02., 14:42

 A Fiatalok Ligája kezdeményezésére, a LIGA Szakszervezetek rajzpályázatot hirdet, amelynek címe: „Mi leszek, ha nagy leszek” - Mindenki engedje szabadjára a fantáziáját és a kreativitását, minden képet várunk, amely fenti témával valamilyen módon összefügg...  

Pályázati feltételek:

A Pályázaton óvodás és általános iskolás korú gyerekek vehetnek részt. Pályázni alkotónként maximum 1 rajzzal lehet, amelyeknek szerzői jogával alanyi jogon, korlátozás nélkül rendelkezik a Pályázó. A rajz mérete A/4-es legyen.

A pályázók saját készítésü, máshol meg nem jelent rajzzal indulhatnak, amelyeket névvel, címmel, és e-mail címmel ellátva, papír alapon kell beküldeniük a LIGA Szakszervezeteknek. A Pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni.

A pályázat kiírója a beérkezett rajzokat és a Pályázó adatait harmadik félnek nem adja át. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett rajzokat a honlapján, tájékoztató kiadványaiban és Facebook oldalán nyilvánosságra hozza, illetve azokat kiállítás keretében bemutassa. A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.

Pályázni három kategóriában lehet: külön díjazzuk az óvodás, az általános iskola alsó tagozatos, és az általános iskola felső tagozatos pályázókat.

A pályadíj a győztes pályázónak mindhárom kategóriában 20 000-20 000 forint értékü utalvány. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a díjakat megossza.

Forrás: liganet.hu

Egyéb kikötések:A Pályázó a regisztrációval és a kép beküldésével elfogadja azon feltételeket, miszerint a pályázaton csak saját és első felhasználásúnak minősülő rajzzal vesz részt, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a rajzokat digitalizálja, és Facebook oldalára feltöltse. A Pályázaton való indulással szerzői jogdíj őt a Pályázaton résztvevő rajzokkal kapcsolatban a Pályázat kiíróitól és a Pályázat támogatóitól nem illeti meg.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott rajzok elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a LIGA Szakszervezetek tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, akkor joga van a kérdéses kép azonnali kizárására. A Pályázó a rajz elküldésével hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez, nevének és a képek címének, valamint a hozzájuk tartozó leírásnak a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Határidő:

A pályázatokat 2015. április 15. napjáig kell beküldeni a LIGA Szakszervezetek nevére, a 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A. postacímre. A borítékon kérjük feltüntetni: „rajzpályázat”. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát, és a kép címét, a pályázó lakcímét, és e-mail címét. Telefonszám megadása nem kötelező, de a kapcsolattartásban segít. A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük!A pályázatokat 2015. április 1-től, de legkésőbb beérkezésükkor feltöltjük a LIGA Szakszervezetek Facebook oldalára, ahol 2015. április 30-ig lehet a rajzokra szavazni. A díjakat a legtöbb szavazatot („tetsziket”) kapó rajzok készítői nyerik.

Ünnepélyes eredményhirdetés: 2015. május 1.A legjobb rajzokat kiállítják!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.