2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülésezett az MH Szociálpolitikai Közalapítvány

Hosz  |  2015. 03. 02., 14:59

 Az MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriumi ülést tartott 2015. február 26-án. Gyuris Mihály a Közalapítvány titkára nyitotta meg az ülést, majd köszöntötte a megjelent kuratóriumi tagokat. A Honvédszakszervezetet Szendrei Zoltán alelnök képviselte az ülésen…

A napirend elfogadása után a beérkezett kérelmek tárgyalására került sor. A Közalapítvány ellátási körébe tartozók többségének a kérelme megfelelt a formai követelményeknek, így 124 fő közel 5 millió forint segélyben részesülhetett.

Szendrei Zoltán alelnök megállapodott arról, hogy a Honvédszakszervezet honlapjáról elérhető legyen a Közalapítvány honlapja, így az érintett állomány könnyebben elérheti a segélyezési okmányokat, és az aktuális információkat.

A Honvédszakszervezet továbbra is abban érdekelt, hogy a szociálisan rászorulókhoz minél gyorsabban eljuthasson a Közalapítvány segítsége. Kérjük Tagjainktól és Tisztségviselőinktől, hogy körültekintőbben kísérjék figyelemmel a hátrányos helyzetü nagy családosok, gyermeküket egyedül nevelők, nyugállományú rászorulók, katonaözvegyek és árvák helyzetét és juttassák el részükre az MH Szociálpolitikai Közalapítvány segélyezési lehetőségeit.

Szöveg: Szendrei ZoltánFotó: Archiv

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.