2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülésezett az MH Szociálpolitikai Közalapítvány

Hosz  |  2015. 03. 02., 14:59

 Az MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriumi ülést tartott 2015. február 26-án. Gyuris Mihály a Közalapítvány titkára nyitotta meg az ülést, majd köszöntötte a megjelent kuratóriumi tagokat. A Honvédszakszervezetet Szendrei Zoltán alelnök képviselte az ülésen…

A napirend elfogadása után a beérkezett kérelmek tárgyalására került sor. A Közalapítvány ellátási körébe tartozók többségének a kérelme megfelelt a formai követelményeknek, így 124 fő közel 5 millió forint segélyben részesülhetett.

Szendrei Zoltán alelnök megállapodott arról, hogy a Honvédszakszervezet honlapjáról elérhető legyen a Közalapítvány honlapja, így az érintett állomány könnyebben elérheti a segélyezési okmányokat, és az aktuális információkat.

A Honvédszakszervezet továbbra is abban érdekelt, hogy a szociálisan rászorulókhoz minél gyorsabban eljuthasson a Közalapítvány segítsége. Kérjük Tagjainktól és Tisztségviselőinktől, hogy körültekintőbben kísérjék figyelemmel a hátrányos helyzetü nagy családosok, gyermeküket egyedül nevelők, nyugállományú rászorulók, katonaözvegyek és árvák helyzetét és juttassák el részükre az MH Szociálpolitikai Közalapítvány segélyezési lehetőségeit.

Szöveg: Szendrei ZoltánFotó: Archiv

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.