2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Modern szakszervezet - fotópályázat

Hosz  |  2015. 03. 03., 08:30

 A Fiatalok Ligája kezdeményezésére, a LIGA Szakszervezetek fotópályázatot hirdet, amelynek címe: „Modern szakszervezet” - Mindenki engedje szabadjára a fantáziáját és a kreativitását, minden fotót várunk, amely fenti témával valamilyen módon összefügg...

Pályázati feltételek:

A Pályázaton részt vehet minden amatőr és hivatásos fotográfus. Pályázni alkotónként maximum 3 képpel lehet, amelyeknek szerzői jogával alanyi jogon, korlátozás nélkül rendelkezik a Pályázó.A pályázók saját készítésü, máshol meg nem jelent képekkel indulhatnak, amelyeket címmel ellátva, digitálisan kell beküldeni legalább 1024x786 méretben, 300dpi felbontásban, JPG formátumban. A pályázati képeknél utómunkák megengedettek.A Pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni. A pályázat kiírója a beérkezett képeket és a Pályázó adatait harmadik félnek nem adja át. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett képeket a honlapján, tájékoztató kiadványaiban és Facebook oldalán nyilvánosságra hozza, illetve azokat papír alapon, kiállítás keretében bemutassa.

A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.

A pályadíj az első helyezett számára 30 000 forint értékü utalvány, a második díj 20 000 forint értékü utalvány, a harmadik díj 10 000 forint értékü utalvány. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a díjakat megossza.

Egyéb kikötések:

A Pályázó a regisztrációval és a kép beküldésével elfogadja azon feltételt, miszerint a pályázaton csak saját és első felhasználásúnak minősülő fotóval vesz részt. A Pályázaton való indulással szerzői jogdíj őt a Pályázaton résztvevő fotókkal kapcsolatban a Pályázat kiíróitól és a Pályázat támogatóitól nem illeti meg. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A Pályázónak a LIGA Szakszervezetek esetleges kérésére az eredeti file-t be kell mutatnia. A Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a LIGA Szakszervezetek tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, akkor joga van a kérdéses kép azonnali kizárására. A Pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez, nevének és a képek címének valamint a hozzájuk tartozó leírásnak a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Határidő

A pályázatokat 2015. április 15. napjáig kell beküldeni a fotopalyazat@liganet.hu e-mail címre! A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét és a kép címét. A telefonszám megadása nem kötelező, de a kapcsolattartásban segít. A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.A pályázatokat 2015. április 1-től, de legkésőbb beérkezésükkor feltöltjük a LIGA Szakszervezetek Facebook oldalára, ahol 2015. április 30-ig lehet a fotókra szavazni. A díjakat a legtöbb szavazatot („tetsziket”) kapó képek készítői nyerik.

Ünnepélyes eredményhirdetés: 2015. május 1.A legjobb fotókat kiállítják!

Forrás: liganet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.