2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Behavazva!

Hosz  |  2015. 03. 09., 15:14

 Bánkút, Magyarország legnagyobb átlagmagasságú hegységében a Bükkben található, Miskolctól kb. 28 km távolságra. Bánkút a hegység központjában helyezkedik el 945 méteres tengerszint feletti magasságban. Itt található a Magyar Honvédség legmagasabb települt katonai szervezete az 54. Veszprém Radar Ezred 3. Gerinc Radar Mérőpont. Az ország területén nem sok helyen van most hó, de itt bizony kopik a hólapát...

2015. március 07-én ide látogatott el a Honvédszakszervezet Kelet-magyarországi ügyvivője, ahol a helyi parancsnok Nagy Géza őrnagy fogadta.

A parancsnokkal folytatott kötetlen megbeszélésen egyeztetésre került, hogy a Hosz tisztségviselői a jövőben rendszeresen tarthassanak tájékoztatót az állományt érintő kérdésékben, valamint a katonai szervezet egyedi földrajzi elhelyezkedéséből adódó speciális, az itt szolgálókat érintő problémák, amelyeket a Honvédszakszervezet a Honvédelmi Minisztérium folytatott érdekegyeztetési folyamatokban kiemelten kezel.      Szöveg: Jakubik AndrásFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.