2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Meghívásos kispályás labadarúgó bajnokság

Hosz  |  2015. 03. 10., 11:17

 A Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (HOSOSZ) 2015. március 6-án, Székesfehérváron tartotta a meghívásos kispályás labdarugó bajnokság ez évi első fordulóját. A bajnokság a Magyar Honvédség amatőr szabadidősport rendezvények keretében, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, valamint a Honvéd Szondi György Sportegyesület szervezésében került megrendezésre…

A rendezvényt a HOSOSZ elnöke, Farkas László nyitotta meg, majd Fucsku Sándor vezérőrnagy, az MH ÖHP parancsnoka, aki mint házigazda és a tábornoki csapat játékosa köszöntötte a megjelenteket.

 A sporteseményen résztvevő hét csapat barátságos, de harcos küzdelme után kialakult végső sorrend, amelynek az első három helyezettje:

I.: MH BHDII.: MH ÖHPIII.: Honvédelmi Minisztérium

A Honvédszakszervezet a legsportszerübb csapat díját kapta, az MH Ludovika Zászlóalj csapata pedig a Fucsku Sándor vezérőrnagy által felajánlott különdíjat.

 A bajnokság helyezettjeinek és a különdíjban részesülteknek a díjakat Fucsku Sándor vezérőrnagy és Farkas László elnök adták át.A bajnokság második fordulója június, a harmadik szeptember és a negyedik, záró mérkőzés december hónapban kerül megrendezésre.

Szöveg: Lippai CsabaFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.