2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Meghívásos kispályás labadarúgó bajnokság

Hosz  |  2015. 03. 10., 11:17

 A Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (HOSOSZ) 2015. március 6-án, Székesfehérváron tartotta a meghívásos kispályás labdarugó bajnokság ez évi első fordulóját. A bajnokság a Magyar Honvédség amatőr szabadidősport rendezvények keretében, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, valamint a Honvéd Szondi György Sportegyesület szervezésében került megrendezésre…

A rendezvényt a HOSOSZ elnöke, Farkas László nyitotta meg, majd Fucsku Sándor vezérőrnagy, az MH ÖHP parancsnoka, aki mint házigazda és a tábornoki csapat játékosa köszöntötte a megjelenteket.

 A sporteseményen résztvevő hét csapat barátságos, de harcos küzdelme után kialakult végső sorrend, amelynek az első három helyezettje:

I.: MH BHDII.: MH ÖHPIII.: Honvédelmi Minisztérium

A Honvédszakszervezet a legsportszerübb csapat díját kapta, az MH Ludovika Zászlóalj csapata pedig a Fucsku Sándor vezérőrnagy által felajánlott különdíjat.

 A bajnokság helyezettjeinek és a különdíjban részesülteknek a díjakat Fucsku Sándor vezérőrnagy és Farkas László elnök adták át.A bajnokság második fordulója június, a harmadik szeptember és a negyedik, záró mérkőzés december hónapban kerül megrendezésre.

Szöveg: Lippai CsabaFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.