2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

"újra tagunk" is járt a kihelyezett ügyfélszolgálaton

Hosz  |  2015. 03. 11., 15:09

Természetes igény a tagság részéről, hogy Hosz-os képviselőikkel bizonyos időközönként találkozhassanak. Erre az egyik legmegfelelőbb hely a katonai elhelyezési körülmények között az ebédlő előtere, ahol szinte mindenki napi rendszerességgel megfordul…

A korábbi tapasztalatoknak megfelelően a HM Lehel úti épületében lévő étterem előtere, már egy „bejáratott helynek” mondható ebből a szempontból. 2015. március 11. –én itt találkozott az érdeklődőkkel Szendrei Zoltán alelnök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás és tagszervező.  Az érdeklődők nem csak az EGYSÉG újság  aktuális számát kaphatták meg hanem a személyes beszélgetések során, felszínre kerültek az új életpálya modellel kapcsolatos kérdések, az önkéntes tartalékos konferencián elhangzottak, a Honvéd Egészségpénztár helyzetével összefüggő információk is. Volt olyan „újra tagunk” is Baranyi Zsolt zls. személyében, aki ezt az alkalmat használt ki arra, hogy csatlakozzon az új tagdíjfizetési rendszerhez és ezzel tegye ismét élővé Hosz tagságát.

Szöveg:  Dr. Hajós Dezső

Fotó: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.