2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakértői tárgyalás a 2015. évi illetményen kívüli juttatásokról

Hosz  |  2015. 04. 08., 16:19

 A Honvédszakszervezet tisztségviselői 2014. december óta folytattak tárgyalásokat a 2015. évi illetményen kívüli juttatásokról. 2015. április 08-án a munkáltató képviselőivel folytatott megbeszélés során Nagy Zoltán a HM Védelemgazdasági Hivatal főigazgatója  a korábbi javaslatokat is tartalmazó tervezetről adott tájékoztatást a munkavállalói oldal tárgyaló delegációjának. A Magyar Honvédség személyi állománya 2015. évi egyes illetményen kívüli juttatásairól szóló szakértői tárgyaláson a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás és tagszervező képviselte...

A tárgyalásokon a Honvédszakszervezet egyebek mellett az EMC kártya havi egyenlegének emelését, valamint a lakáskölcsön munkáltatói támogatásának bevezetését javasolta.

Összegzésképpen elmondható, hogy a szakértői egyeztetések során sikerült megőrizni a 30%-os átlagos fizetésemelés mellett az elmúlt évi illetményen kívüli juttatások összegét. A 2015. évi illetményen kívüli juttatásairól az alapszervezeti vezetők tudnak részletes tájékoztatást adni. Az EMC kártya egyenlegének emelését a tárca költségvetési helyzete nem tette lehetővé, a lakáskölcsön munkáltatói támogatásának bevezetéséről pedig tovább folynak a tárgyalások.

 A Magyar Honvédség személyi állománya 2015. évi egyes illetményen kívüli juttatásról szóló megállapodás tervezetét a Honvédszakszervezet elnöksége 2015. április 14-én tárgyalja, melyet követően sor kerülhet a megállapodás hivatalos aláírására.

A munkáltatói oldal képviselője által tartott tájékoztatón elhangzott, hogy a korábbi kérésünknek megfelelően a május 01-i három napos ünnep előtt kerül kifizetésre az április havi illetmény.

Szöveg, fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.