2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Liga Nemzetközi Szeminárium

Hosz  |  2015. 04. 16., 15:36

 A LIGA Szakszervezetek szervezésében két napos Nemzetközi Szakmai Szemináriumkerül megrendezésre 2015. április 16-17-én Debrecenben. A rendezvényen nemcsak a konföderációhoz csatlakozott szakszervezetek kelet-magyarországiképviselői vesznek részt, hanem ukrán és román szakszervezetek vezetői is…

A Nemzetközi Szeminárium központi témája az  európai párbeszéd ésfoglalkoztatás érdekképviseleti szempontú áttekintése, különös tekintettel arésztvevő nemzetek szakszervezeteinek ilyen irányú tapasztalataira. Arendezvényen a Honvédszakszervezetet a kelet-magyarországi alapszervezetekvezetői képviselik.

 Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.