2024. 07. 22. hétfő
Magdolna
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kellemetlen időjárás ellenére, színes programok várták tagságunkat a várpalotai horgásztavaknál

Hosz  |  2015. 04. 20., 12:45

 Az idei évben április 18-án került megszervezésre a II. Horgász-Vadász találkozó a várpalotai S II tavaknál. A régióban érintett alapszervezeteink közül az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, valamint az MH Bakony Harckiképző Központ csatlakozott az immár hagyományosnak mondható rendezvényhez. A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök, Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, Bogdány Gábor alapszervezeti vezető és Kozma Béla alapszervezet vezető helyettes képviselte a rendezvényen…

 

 A vad és halételek főzőversenyére mindkét alapszervezet csapata benevezett, ahol Bogdány Gábor alapszervezeti vezetőnek köszönhetően sült kárász került ajánlásra, míg Kozma Béla alapszervezeti vezető helyettes üstben főzött csülkös sertéspörköltje vonzotta az oda látogatókat.

 A versenyen induló csapatainkat - a rendezvényre kilátogató- Huszár János vezérőrnagy Úr az MH ÖHP törzsfőnöke bátorította, aki reményét fejezte ki, hogy a szakavatott zsürinél is meglesz a lelkesedés eredménye. A csapathorgász versenyre a kellemetlen időjárás ellenére 8 csapat nevezett, ahol a Honvédszakszervezet csapata tisztes helytállással 1 fogott hallal az 5. helyezést érte el.

 A programok széles skálája lehetőséget adott az önként vállalkozóknak felkészültségük kipróbálására, ügyességük bemutatására. A kardforgatási tudomány gyakorlására, az íjászatra, valamint a kés célba dobásra a baranta bemutató helyen volt lehetősége a hagyományőrzőknek. A légpuska és paintball-lövészet szinte minden korosztály részére kellemes kikapcsolódást biztosított. A vad- és haltrófeák kiállítási helyén rendezték meg a gyermekrajz versenyt, ahol a legkisebbek közvetlenül kaphattak ihletet alkotásaik elkészítéséhez.

A székesfehérvári helyőrségi katonazenekar térzenés produkcióját követően a Cserregő Néptáncegyüttes és Dance Action TSE moderntánc bemutatóit tekinthettek meg az érdeklődők. A nap fénypontját természetesen a hat főzőcsapat által elkészített ételkülönlegesség elfogyasztása jelentette, ahol vaddisznó- és sertéspörköltet, tokányt, babgulyást és rántott kárászt vásárolhattak a szponzorjeggyel rendelkezők. A rendezvényen Czövek János elnök képviselte szakszervezetünk vezetőségét, és reményét fejezte ki, hogy az elkövetkező hónapokra tervezett programjainknál az időjárás kegyesebb lesz a résztvevőkhöz.

Szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Portugália védelmi minisztere, João Nuno Lacerda Teixeira de Melo, június végén jelentette be, hogy a légierő modernizációjának következő lépéseként az Embraer Super Tucano kiképző és könnyű harci repülőgép új változatát vásárolnák meg.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.