2023. 09. 22. péntek
Móric
: 386 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kellemetlen időjárás ellenére, színes programok várták tagságunkat a várpalotai horgásztavaknál

Hosz  |  2015. 04. 20., 12:45

 Az idei évben április 18-án került megszervezésre a II. Horgász-Vadász találkozó a várpalotai S II tavaknál. A régióban érintett alapszervezeteink közül az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, valamint az MH Bakony Harckiképző Központ csatlakozott az immár hagyományosnak mondható rendezvényhez. A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök, Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, Bogdány Gábor alapszervezeti vezető és Kozma Béla alapszervezet vezető helyettes képviselte a rendezvényen…

 

 A vad és halételek főzőversenyére mindkét alapszervezet csapata benevezett, ahol Bogdány Gábor alapszervezeti vezetőnek köszönhetően sült kárász került ajánlásra, míg Kozma Béla alapszervezeti vezető helyettes üstben főzött csülkös sertéspörköltje vonzotta az oda látogatókat.

 A versenyen induló csapatainkat - a rendezvényre kilátogató- Huszár János vezérőrnagy Úr az MH ÖHP törzsfőnöke bátorította, aki reményét fejezte ki, hogy a szakavatott zsürinél is meglesz a lelkesedés eredménye. A csapathorgász versenyre a kellemetlen időjárás ellenére 8 csapat nevezett, ahol a Honvédszakszervezet csapata tisztes helytállással 1 fogott hallal az 5. helyezést érte el.

 A programok széles skálája lehetőséget adott az önként vállalkozóknak felkészültségük kipróbálására, ügyességük bemutatására. A kardforgatási tudomány gyakorlására, az íjászatra, valamint a kés célba dobásra a baranta bemutató helyen volt lehetősége a hagyományőrzőknek. A légpuska és paintball-lövészet szinte minden korosztály részére kellemes kikapcsolódást biztosított. A vad- és haltrófeák kiállítási helyén rendezték meg a gyermekrajz versenyt, ahol a legkisebbek közvetlenül kaphattak ihletet alkotásaik elkészítéséhez.

A székesfehérvári helyőrségi katonazenekar térzenés produkcióját követően a Cserregő Néptáncegyüttes és Dance Action TSE moderntánc bemutatóit tekinthettek meg az érdeklődők. A nap fénypontját természetesen a hat főzőcsapat által elkészített ételkülönlegesség elfogyasztása jelentette, ahol vaddisznó- és sertéspörköltet, tokányt, babgulyást és rántott kárászt vásárolhattak a szponzorjeggyel rendelkezők. A rendezvényen Czövek János elnök képviselte szakszervezetünk vezetőségét, és reményét fejezte ki, hogy az elkövetkező hónapokra tervezett programjainknál az időjárás kegyesebb lesz a résztvevőkhöz.

Szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-10 10:53:05
A szakszervezetek szerint a reálbérek értékének megőrzése érdekében év közben minimum 5-7 százalékos korrekcióra lenne szükség a minimálbér és a garantált bérminimum esetében. Múlt csütörtökön már tárgyalóasztalhoz ültek a munkáltatók és a munkavállalók – mondta az InfoRádiónak a Liga Szakszervezetek elnöke.
2023-07-10 10:50:07
2023. június 19-én a kormány kihirdette, hogy augusztustól SZÉP-kártyával is lehet hidegélelmiszert vásárolni. A szakszervezetek, köztük a LIGA Szakszervezetek, többször sürgették már ezt a megoldást...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.