2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kellemetlen időjárás ellenére, színes programok várták tagságunkat a várpalotai horgásztavaknál

Hosz  |  2015. 04. 20., 12:45

 Az idei évben április 18-án került megszervezésre a II. Horgász-Vadász találkozó a várpalotai S II tavaknál. A régióban érintett alapszervezeteink közül az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, valamint az MH Bakony Harckiképző Központ csatlakozott az immár hagyományosnak mondható rendezvényhez. A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök, Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, Bogdány Gábor alapszervezeti vezető és Kozma Béla alapszervezet vezető helyettes képviselte a rendezvényen…

 

 A vad és halételek főzőversenyére mindkét alapszervezet csapata benevezett, ahol Bogdány Gábor alapszervezeti vezetőnek köszönhetően sült kárász került ajánlásra, míg Kozma Béla alapszervezeti vezető helyettes üstben főzött csülkös sertéspörköltje vonzotta az oda látogatókat.

 A versenyen induló csapatainkat - a rendezvényre kilátogató- Huszár János vezérőrnagy Úr az MH ÖHP törzsfőnöke bátorította, aki reményét fejezte ki, hogy a szakavatott zsürinél is meglesz a lelkesedés eredménye. A csapathorgász versenyre a kellemetlen időjárás ellenére 8 csapat nevezett, ahol a Honvédszakszervezet csapata tisztes helytállással 1 fogott hallal az 5. helyezést érte el.

 A programok széles skálája lehetőséget adott az önként vállalkozóknak felkészültségük kipróbálására, ügyességük bemutatására. A kardforgatási tudomány gyakorlására, az íjászatra, valamint a kés célba dobásra a baranta bemutató helyen volt lehetősége a hagyományőrzőknek. A légpuska és paintball-lövészet szinte minden korosztály részére kellemes kikapcsolódást biztosított. A vad- és haltrófeák kiállítási helyén rendezték meg a gyermekrajz versenyt, ahol a legkisebbek közvetlenül kaphattak ihletet alkotásaik elkészítéséhez.

A székesfehérvári helyőrségi katonazenekar térzenés produkcióját követően a Cserregő Néptáncegyüttes és Dance Action TSE moderntánc bemutatóit tekinthettek meg az érdeklődők. A nap fénypontját természetesen a hat főzőcsapat által elkészített ételkülönlegesség elfogyasztása jelentette, ahol vaddisznó- és sertéspörköltet, tokányt, babgulyást és rántott kárászt vásárolhattak a szponzorjeggyel rendelkezők. A rendezvényen Czövek János elnök képviselte szakszervezetünk vezetőségét, és reményét fejezte ki, hogy az elkövetkező hónapokra tervezett programjainknál az időjárás kegyesebb lesz a résztvevőkhöz.

Szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.