2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

LIGA családi- és sportnap május 1-jén

Hosz  |  2015. 05. 06., 16:09

 A LIGA Szakszervezetek családi- és sportnapot rendezett 2015. május 1-én a BVSC Szőnyi úti Sporttelepén. Az egész napos rendezvénysorozat az Ajtósi Dürer soron lévő szakszervezeti emlékműnél kezdődött flashmob-bal és Gaskó István LIGA szakszervezeti elnök sajtótájékoztatójával…

 A rendezvényen részt vettek a Honvédszakszervezet elnökségének tagjai és tisztségviselői, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár alapszervezetének, valamint az MH Hadkiegészítő Központi Nyilvántartó Parancsnokság alapszervezetének tagjai.

 A majálison fellépett a Beatrice zenekar, a Musical stúdió, egy japán dobos együttes. A rendezvényen társastánc bemutatót is megtekinthettek az érdeklődők.

 A labdarúgás szerelmeseinek szórakozásáról kispályás focibajnokság gondoskodott.

Az uszoda egész nap nyitva állt mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. A családdal érkezőknek a LIGA Ifjúsági Tagozat szervezett gyermekprogramokat. Közülük is kiemelkedő volt az ugrálóvár, az arcfestés és a lufihajtogató bohóc.

 A LIGA „Modern szakszervezet” címmel fotópályázatot hirdetett, melynek első díját Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező nyerte.

Az időjárás is kedvezett a rendezvénynek, hiszen végig szép idő volt, az eső május 1-én elkerülte a BVSC pályát.

A legnagyobb lelkesedést a felnőttek részéről Nagy Feró és a Beatrice zenekar koncertje váltotta ki.

A Honvédszakszervezet tagjai ismét nagyon jól érezték magukat, így garantált a jövő évi „Hosz-os” részvétel a majálison.

Szöveg: Bazsik IstvánFotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.