2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

LIGA családi- és sportnap május 1-jén

Hosz  |  2015. 05. 06., 16:09

 A LIGA Szakszervezetek családi- és sportnapot rendezett 2015. május 1-én a BVSC Szőnyi úti Sporttelepén. Az egész napos rendezvénysorozat az Ajtósi Dürer soron lévő szakszervezeti emlékműnél kezdődött flashmob-bal és Gaskó István LIGA szakszervezeti elnök sajtótájékoztatójával…

 A rendezvényen részt vettek a Honvédszakszervezet elnökségének tagjai és tisztségviselői, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár alapszervezetének, valamint az MH Hadkiegészítő Központi Nyilvántartó Parancsnokság alapszervezetének tagjai.

 A majálison fellépett a Beatrice zenekar, a Musical stúdió, egy japán dobos együttes. A rendezvényen társastánc bemutatót is megtekinthettek az érdeklődők.

 A labdarúgás szerelmeseinek szórakozásáról kispályás focibajnokság gondoskodott.

Az uszoda egész nap nyitva állt mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. A családdal érkezőknek a LIGA Ifjúsági Tagozat szervezett gyermekprogramokat. Közülük is kiemelkedő volt az ugrálóvár, az arcfestés és a lufihajtogató bohóc.

 A LIGA „Modern szakszervezet” címmel fotópályázatot hirdetett, melynek első díját Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező nyerte.

Az időjárás is kedvezett a rendezvénynek, hiszen végig szép idő volt, az eső május 1-én elkerülte a BVSC pályát.

A legnagyobb lelkesedést a felnőttek részéről Nagy Feró és a Beatrice zenekar koncertje váltotta ki.

A Honvédszakszervezet tagjai ismét nagyon jól érezték magukat, így garantált a jövő évi „Hosz-os” részvétel a majálison.

Szöveg: Bazsik IstvánFotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.